Alpha και Mega ήταν πρώτα σε τηλεθέαση το Σαββατοκύριακο

Πυλώνες τηλεθέασης για τον Alpha αποτέλεσαν το Σάββατο οι εκπομπές «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», «Καλύτερα δεν γίνεται» και «Kitchen lab», χάρη στις οποίες κατάφερε να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο από την ημερήσια πίτα της Nielsen.

Δεύτερη επιλογή ήταν το Mega, κυρίως με τις πρωινομεσημεριανές εκπομπές του που «πάτησαν» στις δηλώσεις Γιώργου Νταλάρα

και την κριτική του στους ρεπόρτερ ψυχαγωγικοενημερωτικών εκπομπών και τρίτη ο Σκάι χάρη και στην απόδοση της βραδινής εκπομπής «Σάββατο με φίλους».

Ο ΑΝΤ1 ήταν τέταρτος- ρόλο έπαιξε η απόδοση του «Εκατομμυριούχου»– και πέμπτο το Star το οποίο είχε υψηλή συγκέντρωση τηλεθεατών κατά την μετάδοση του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης».

Οι βραδινές ταινίες τόνωσαν την απόδοση του Open το οποιο είχε μερίδιο  σχεδόν 6%, η ΕΡΤ1 παραλίγο θα είχε κομμάτι μεγέθους 5%,  η ΕΡΤ3 με τους αγώνες μπάσκετ είδε το ψηφίο 3 στο κύριο τμήμα του μεριδίου τους προσπερνώντας το Μακεδονία TV και η ΕΡΤ2 που έχει διαμορφώσει χαρακτηριστικά καναλιού αρχείου απέσπασε μερίδο 1,4%.

Την Κυριακή με την πρεμιέρα της σειρά «Famagusta» το Mega, που εμπνέεται από το Κυπριακό και το ζήτημα των αγνοούμενων από την τουρκική εισβολή, κατάφερε υψηλή απόδοση- την τρίτη καλύτερη της σεζόν μέχρι τώρα.

Δεύτερη επιλογή ήταν ο Alpha για τους ίδιους ακριβώς λόγους που προτιμήθηκε το Σάββατο αλλά και χάρη στην καλύτερη απόδοση που είχαν οι ξένες ταινίες εν αντιθέσει με εκείνες της αντίστοιχης ημέρας της προπερασμένης εβδομάδας.

Ο Σκάι ήταν τρίτη επιλογή χάρη σε όσους κατάφερε να προσελκύσει το ριάλιτι «Survivor», η απόδοση του οποίου όμως ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής μετάδοσης του αισθητά χαμηλότερη από εκείνη που είχε την προπερασμένη Κυριακή.

Έχασε έδαφος το Open συγκριτικά με το Σάββατο, σταθερή στην απόδοση της η ΕΡΤ1, οριακά μεγαλύτερο ήταν το μερίδιο της ΕΡΤ3 έναντι του Μακεδονία TV και η ΕΡΤ2 χάρη στη Θεία Λειτουργία είδε τον δείκτη της Nielsen να φθάνει το 1,5%.

Το Star, ποντάροντας τις κλασικές ελληνικές ταινίες «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» και  «Ο μπακαλόγατος», εξασφάλισε το τέταρτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης  και το πέμπτο ο ΑΝΤ1, έξαρση τηλεθέασης στο πρόγραμμα του οποίου σημειώθηκε από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Διαβάστε επίσης:

«Famagusta»: Παραδοξότητες στην πρεμιέρα της MEGAλης σειράς προκαλούν ερωτηματικά για τη συνέχεια

Ο «Εκατομμυριούχος» ισοφάρισε σε τηλεθέαση τη «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

Ρεκόρ τηλεθέασης σεζόν, μέχρι τώρα, από την πρεμιέρα της σειράς «Famagusta»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Alpha, Mega, Σαββατοκύριακο,Alpha, Mega, savvatokyriako