Ζώδια | Προβλέψεις περιόδου από 28/11-5/12/11

Συμβουλές για τα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάζετε και το αντίστοιχο ζώδιο). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Τι μπορεί να προσφέρει λοιπόν στο τέλος του χρόνου η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη; Η έκλειψη του Νοεμβρίου, αφορά κυρίως τα άτομα που έχουν γεννηθεί στις αρχές των ζωδίων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ατομικός μας χάρτης έχει στοιχεία που θα κάνουν

την έκλειψη σημαντική, ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται και τους πλανήτες που αγγίζει

Κριός

Αλλάζετε ουσιαστικά ιδεολογία ζωής και ίσως αισθανθείτε εγκλωβισμένοι στον χώρο που ήσασταν ενταγμένοι μέχρι σήμερα. Είναι βασικό να αποφύγετε να ενταχθείτε σε ένα άλλο χώρο, καλύτερα να ανακαλύψετε την χαρά της ελευθερίας του πνεύματος, παρά να παγιδευτείτε στην χειραγώγηση ενός νέου προτύπου φιλοσοφικού, ή ιδεολογικού. Ήρθε η στιγμή να τολμήσετε την νέα οπτική για τη ζωή σας. Αλλά μην έρθετε σε ρήξη ή συγκρούεστε για τις απόψεις σας. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια νομικής φύσης. Είναι καλή περίοδος για να συμβουλευτείτε ειδικούς για συμφωνίες και νομικές υποθέσεις. Η επιθυμία για να προοδεύσετε, μπορεί να σας κάνει να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα νέο πεδίο γνώσης και επιμόρφωσης. Θα σας προσπαθήσετε πολύ να είστε ήρεμοι και συνεργάσιμοι στην δουλειά σας αυτό το διάστημα. Προκλήσεις και ανταγωνισμοί δεν επιτρέπουν την ηρεμία. Αποφύγετε να είστε καυστικοί με όσους είναι υφιστάμενοι.

Ταύρος

Για σας η έκλειψη έχει μία ιδιαίτερη σημασία καθώς σας ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά για να είστε ήρεμοι και εστιασμένοι σωστά στο έργο σας. Επομένως, θα διευκρινιστεί, αν είχατε κάνει σωστές κινήσεις το αμέσως προηγούμενο διάστημα, αλλά ίσως από τις αρχές του έτους. Για τον λόγο αυτό, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τα θέματα που έχουν συνδυαστεί με την αποταμίευση, ή τα δάνεια. Αν είχατε αμελήσει να πληρώσετε τις δόσεις σας, ή να ρυθμίσετε την πιστωτική σας κάρτα, τώρα θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις υποχρεώσεις αυτές. Παραμείνετε ψύχραιμοι, δώστε χώρο στην λογική και επιδιώξτε να κάνετε το καλύτερο. Αποφύγετε επίσης –αν μπορείτε- τη χρήση αλκοόλ ή την λήψη πολλών φαρμάκων.

Θα μπορούσατε μέσω της έκλειψης, να φωτίσετε βιώματα ψυχικά και να βελτιωθούν οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Η περίοδος των εκλείψεων σας αφορά άμεσα. Ανασφαλείς ίσως θα αισθανθείτε μέσα από τις σχέσεις σας αυτή την εποχή. Κι αυτό γιατί δοκιμάζονται ακόμη μία φορά οι αντοχές σας και διακρίνονται οι προθέσεις των συνεργατών ή του συντρόφου σας. Καθώς δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτή η κρίση, είστε ίσως περισσότερο προετοιμασμένοι. Ήδη εδώ και ένα χρόνο, συμβαίνουν ξεκαθαρίσματα μεταξύ των ατόμων που συναλλάσσονται μαζί σας. Επομένως, αν και θα έχετε μία βελτίωση και εξισορρόπηση, περνάτε από κρίση τις προσωπικές σχέσεις. Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα