Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/8 ως 3/9/12

04:17 27/8/2012 - Πηγή: Neolaia

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έχουμε να απολαύσουμε το Μπλε φεγγάρι, σύμφωνα με την παράδοση. Για περισσότερες πληροφορίες στο εισαγωγικό μέρος του άρθρου μας εδώ , οι συμβουλές μας για την τελευταία Πανσέληνο, πώς θα την περάσετε πιο όμορφα και ποια σημεία σας αγγίζει!

Αλλά και τι να αποφύγετε…

(παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου)

Κριός

+Το μπλε φεγγάρι είναι ιδανικό για να περάσετε πολύ όμορφα κοντά σε θάλασσα, σε μία ρομαντική

ατμόσφαιρα με κεράκια, μουσική και ένα δείπνο. Προσκαλέσετε το ταίρι σας, για μία ξεχωριστή βραδιά. Είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώσετε κάτω από ένα ειδυλλιακό τοπίο που θα σας φέρει στο φως, έμπνευση, ευαίσθητα συναισθήματα, ηρεμία και όνειρο. Αν είστε μόνοι, θα ήταν καλό να ξεκουραστείτε, να πάτε ένα ταξίδι ή ένα περίπατο μακριά από την πολύβουη πόλη και να βρείτε ασχολίες γαλήνιες. Ίσως οραματιστείτε το μέλλον και ξεκινήσετε σύντομα ένα νέο σχέδιο. Ασχοληθείτε με την αυτοθεραπεία σας, δίχως να περιμένετε από άλλον να το κάνει για σας. Μπορείτε!

-Οι υπογραφές και οι συνδυασμοί με τα οικονομικά και συναλλαγές, δεν είναι κατάλληλες αυτές τις μέρες. Πολλές προτάσεις κρύβουν άλλα μηνύματα που θα ανακαλύψετε μόλις αποστασιοποιηθείτε και δεν εντυπωσιάζεστε από την ωραία εικόνα ή τα πολλά λόγια. Αποφύγετε όποιον προσπαθεί να σας προκαταβάλει με πολλά λόγια. Τα μηνύματα που εισπράττετε αυτή την περίοδο περιέχουν παραπλανητικές λεπτομέρειες και ίσως εσκεμμένη διόγκωση στις πληροφορίες. Να γνωρίζετε πως «ου εν τω πολλώ το ευ», άρα ας αποφεύγετε όσους λένε πολλά…

Ταύρος

+Η ρομαντική Πανσέληνος του Αυγούστου σας βρίσκει κοντά σε φίλους και θα ήταν ωραία να μοιραστείτε μαζί τους την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Η κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητη αυτές τις ημέρες, μπορείτε να βρείτε εκείνους που θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο γόνιμοι, για να απολαύσετε τη ζωή που ονειρεύεστε! Η συμμετοχή σας σε μία ομάδα που ασχολείται με τον διαλογισμό, την εναλλακτική θεραπεία και κυρίως την πνευματική θεραπεία, θα είναι σημαντική. Θα διακριθείτε με τις γνώσεις ή την πνευματική σας δύναμη, αν αυτό είναι μέρος της άσκησής σας, ή θα γνωρίσετε ανθρώπους ικανούς να σας μεταλαμπαδεύσουν την δική τους ικανότητα και έμπνευση. Με πείσμα και θάρρος, ένας συνεργάτης ή σύντροφος, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα σας προωθήσει προς πιο πνευματικούς ή ρομαντικούς δρόμους στη ζωή.

-Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί αυτή την εποχή. Μην ανοίγετε πολλές υποχρεώσεις ή μην διασπάτε την προσοχή σας σε πολλές ασχολίες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας υποσχεθούν πολλά και τελικά λίγα να ισχύουν. Ή να δεσμευτείτε σε οικονομικά ανοίγματα που τελικά δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Ας αποφύγετε κυρίως όσους «εμπορεύονται» τους άλλους για να κερδίσουν. Να είστε σε εγρήγορση!

Δίδυμοι

+Ευχάριστες στιγμές σε ένα περιβάλλον με πολλούς γνωστούς, φίλους, αυτή η περίοδος σας επιφυλάσσει. Συμμετέχετε σε μία γιορτή, εκδήλωση ή ας έχετε μία έξοδο για να βρε

Keywords
Τυχαία Θέματα