Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 8-15/10/12

17:23 8/10/2012 - Πηγή: Neolaia

Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Διαδρομές στην ομίχλη!

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Κρόνο να αλλάζει ζώδιο μετά από μία διετία περίπου στον Ζυγό. Βρίσκεται πλέον στον Σκορπιό ως το τέλος του 2014 κι αυτό θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε στην ουσία της ζωής. Σίγουρα αλλάζουν οι σημαντικοί μας στόχοι και ο αγώνας φαίνεται πιο σκληρός για την επιβίωση. Αλλά θα επιστρέψουμε σε αξίες που ως τώρα είχαν παραμεληθεί. Για τον Κρόνο στον Σκορπιό το πρώτο αφιέρωμα είναι εδώ

Ένα ακόμη σημαντικό φαινόμενο στην εβδομάδα, είναι η αλλαγή ζωδίου του Άρη. Περνά

στον Τοξότη, ζώδιο της φωτιάς και συμβατό με τις ποιότητες του δυναμικού πλανήτη. Στο ζώδιο αυτό, η δράση μας γίνεται πιο ευέλικτη, ελεύθερη, τολμηρή για να αναζητηθούν νέοι ορίζοντες, ευκαιρίες. Η ελευθερία στις επιλογές δίνει ελπίδα και ένα φως στην σκοτεινή καθημερινότητα.

Αλλά ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη έχει το στοιχείο της υπερβολής. Είναι ανοιχτός σε ριψοκίνδυνες κινήσεις και μπορεί να λειτουργήσει με υπερβολική αισιοδοξία. Οι όψεις του είναι ποικίλες στην πορεία του διμήνου που θα είναι στο ζώδιο αυτό, με σημαντικότερη εκείνη του τετραγώνου προς τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα και του τριγώνου προς τον Ουρανό (αυτή την εβδομάδα) και την αντίθεση προς τον Δία. Ο συνδυασμός φέρει περίπλοκες καταστάσεις, προδοσία, αποτυχία και αποθάρρυνση, ως βασικά αρνητικά χαρακτηριστικά. Αλλά στα θετικά του μπορεί να προσδώσει έμπνευση, απελευθέρωση από ό,τι μας περιορίζει, νέες ιδέες, ευστροφία στην δράση μας.

Αρχικά όμως θα λειτουργήσει περισσότερο η προδιάθεση για το αρνητικό μέρος του συνδυασμού, έως ότου επιτρέψουμε στην διορατική μας αντίληψη να μας οδηγήσει έξω από τις πλάνες και το τέλμα.

Οι συμβουλές μας ανά ζώδιο και ωροσκόπο, προκειμένου να χειριστούμε καλύτερα αυτή την περίοδο τα φαινόμενα του ουρανού:

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό.

- Προσοχή σε αμφίβολες ιδεολογίες και ψευδο-δασκάλους. Μπορεί να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό ή θρησκευτικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Σε νομικές αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν είστε σπουδαστές, χρειάζεται συγκέντρωση και πρόγραμμα για να προοδεύσετε.

Ταύρος

+Αν και φαίνεστε αρκετά στατικοί και σταθεροί, έχετε μία σπίθα επαναστατική που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά σας και ερωτικά σας ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, δώστε νέα σπίθα και αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη κ

Keywords
Τυχαία Θέματα