Υποτροφίες Κληροδοτήματος IΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ

Το Κληροδότημα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ IΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ, που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας Α.Ε. (Α Δημοκρατίας 240) και εκπροσωπείται νόμιμα, διακηρύττει ότι θα χορηγήσει μια (1) υποτροφία προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό

έτος 2012 2013 σε ένα νέο/α, εξακριβωμένης οικονομικής αδυναμίας, επιμελή και με έφεση για ανώτερες σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στις θετικές σπουδές και δη στην ηλεκτρολογία στη μνήμη του Εμμανουήλ I. Αλτιναλμαζη.

Η επιλογή και ανακήρυξη του υποτρόφου θα γίνει χωρίς διαγωνισμό, δι’απευθείας εκλογής και με βάση το βαθμό απολυτηρίου λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής, ο οποίος πρέπει να είναι τουλάχιστον λίαν καλώς. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση υποψηφιότητα για τη χορήγηση υποτροφίας που επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης ότι δεν έλαβε, ούτε λαμβάνει για τις ίδιες σπουδές από την ίδια ή άλλη κληρονομία, κληροδοσία ή δωρεά και ότι δεν έχασε την υπαιτιότητά του, υποτροφία που του χορηγήθηκε προηγούμενα, θα προσκομίσουν αυτοπροσώπως ή με αλληλογραφία ενώπιον του Δ.Σ. του Κληροδοτήματος στα γραφεία του Κληροδοτήματος στο κατάστημα Αλεξανδρούπολης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ. (Λ. Δημοκρατίας 240 ΤΚ 68100, Αλεξανδρούπολη), το οποίο και θα προχωρήσει κατά την απόλυτη κρίση του στην εκλογή του υποτρόφου τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1) απολυτήριο λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής

2) πιστοποιητικό εγγραφής σε σχολή ηλεκτρολογίας για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές

3) εκκαθαριστικό σημείο φόρου εισοδήματος του υποψήφιου ή των γονέων του ή οποιοδήποτε έγγραφο παρέχει τη δυνατότητα στην επιτροπή να αποφανθεί περί της πλήρωσης ή μη του κριτηρίου για την επιλογή του υποτρόφου σχετικά με την οικονομική αδυναμία του υποτρόφου, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στη διακοπή των σπουδών του.

4) επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας από την οποία αποδεικνύεται η ηλικία και η ιθαγένεια του υποψηφίου ανεξαρτήτως φύλου,

5) επικυρωμένο αντίγραφο ποινικού μητρώου

6) σύντομο βιογραφικό σημείωμα Όποιος καταθέτει ελλιπή δικαιο λογητικά μπορεί να προσκομίσει το αργότερο μέχρι την προηγούμενη ημέρα επιλογής υποτρόφου, αλλιώς αποκλείεται η υποψηφιότητά του.

Η εκλογή του υποτρόφου θα πραγματοποιηθεί στο Κατάστημα Αλεξανδρούπολης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας Α.Ε., 45 ημέρες μετά τη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης στον τοπικό και αθηναϊκό τύπο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 25510 27427 ώρες γραφείου 9 π.μ. 2 μ.μ. και 7.30 μ.μ. 0 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. Αλεξ.πολη, 19 9 2012

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. α α Ο Ταμίας Δ.Σ. ΚΠΝ ΝΟΣ Δ. ΣΤΡΑΒ ΟΛΕΓΚΑΣ

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες, Μεταπτυχιακές Σπουδές και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάνε Like στην ειδική σελίδα του Neolaia.gr στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα