Υπάρχει ερωτική έλξη ανάμεσα σε φίλους αντίθετου φύλου;

17:14 13/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Είναι ένα από τα ερωτήματα που όσες έρευνες και να γίνουν δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων όσον αφορά στη φιλία κι αν κατά πόσο υπάρχει ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες πάντα έρχονται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την ίδια τη ζωή μερικές φορές.

Παρόλα αυτά σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο MyHealthNewsDaily για το κατά πόσο η φιλία πλήττεται ή ωφελείται από κάποιου είδους ερωτική έλξη ανάμεσα σε άτομα διαφορετικού φύλου, το 32% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι είναι κόστος ενώ μόλις το 6% ανέφεραν ότι αυτά τα συναισθήματα είναι ωφέλημα. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που συμφώνησαν ότι κοστίζει στη φιλική σχέση ήταν γυναίκες. 

Επίσης, το 38% των γυναικών και το 27% των ανδρών παραδέχτηκαν πως η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας μπορεί να πλήξει την ήδη ερωτική τους σχέση καθώς αντιμετωπίζουν ζήλια από το ταίρι τους.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δε μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο άτομα αντίθετου φύλου και το ξέρω ότι αρκετοί διαφωνείτε με αυτό. Αλλά πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο κάπως, κάποτε, κάπου να αρχίσετε να γουστάρετε τον καλύτερό σας φίλο... όλα μες στη ζωή είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα