«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» | 10 ταινίες που θα θυμίζουν πάντοτε το καλοκαίρι εκείνο!

15:47 4/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Tο πρώτο θεματικό αφιέρωμα, που παρουσιάζει το freecinema.gr, έχει να κάνει με το καλοκαίρι και τα διάφορα συμπτώματά του! Νεανικοί έρωτες, γονικές περιπέτειες, παντρολογήματα, φιλίες που ματώνουν, απιστίες, χωρισμοί, δολοφονικά ένστικτα και ένας καρχαρίας για να σου θυμίζει πάντα πως η θάλασσα έχει και σαγόνια! Στη μακρινή Στοκχόλμη, στην Καλιφόρνια, στη Νέα Υόρκη, κάπου έξω από τη Βιέννη, στα ελληνικά νησιά, στο Γιόρκσαϊρ, στη γαλλική

Ριβιέρα, στην ισπανική ύπαιθρο, στη Νάπολη ή στη Μασαχουσέτη, το κινηματογραφικό καλοκαίρι δείχνει καλύτερο από το πραγματικό.

Ξαφνικά… φέτος το καλοκαίρι, το freecinema.gr επέλεξε αυτούς τους δέκα τίτλους ταινιών σαν ένα χαρακτηριστικό δείγμα της ανθρώπινης συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, κλείνοντας με τον ενθουσιασμό της προβολής του φιλμ που έφτιαξε το μύθο του Στίβεν Σπίλμπεργκ και έχει να εμφανιστεί σε μεγάλη οθόνη στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες! Η θρυλική ταινία «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» σε High Definition, λίγες εβδομάδες προτού κάνει πρεμιέρα σε Blu-Ray στην παγκόσμια αγορά.

Δέκα ταινίες, λοιπόν, στο ιδανικό κλίμα του θερινού Cine ΔΕΞΑΜΕΝΗ, στην πλατεία Δεξαμενής του Κολωνακίου, το διάστημα 5 – 11 Ιουλίου, για εκείνους που επίσης προτιμούν να κάνουν διακοπές με τη μεγάλη οθόνη, καλοκαίρι, στην Αθήνα. Χορηγός επικοινωνίας το MAD.

Keywords
Τυχαία Θέματα