Θεσσαλονίκη | Ημερίδα Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας

18:54 9/11/2012 - Πηγή: Neolaia

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS) σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο διοργανώνει την ημερίδα «Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία:Start up, Entrepreneurship and Innovation», την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 18.30 – 21.30, στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Θεσσαλονίκη, Βασ. Όλγας 66, στο πλαίσιο της “Διεθνούς Εβδομάδος Επιχειρηματικότητας 2012”.

«Η καινοτόμος ιδέα μου συνδυασμένη με την αποκτηθείσα γνώση μου έδωσε διέξοδο επαγγελματικής ανεξαρτησίας. Την χρηματοδότησα με ίδιους πόρους,

ξεπέρασα τη γραφειοκρατία, αντιμετώπισα θέματα στόχευσης πελατών, καναλιών προώθησης και μάρκετινγκ, με σημαντική βοήθεια από την οικογένεια και από φίλους. Τώρα βλέπω θετικά τις προοπτικές της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας».

Τα παραπάνω συνοψίζουν το αποτέλεσμα έρευνας που διεξήγαγε η ομάδα “BGS Economics Group” του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS) μεταξύ επιχειρηματιών διαφόρων δραστηριοτήτων και κλάδων, οι οποίοι ξεκίνησαν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα “BGS Economics Group”, τα μέλη της οποίας είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου μέλη του BGS από αλληλοσυμπληρούμενες θεματικές περιοχές που εργάζονται σε εθελοντική βάση, έχει στόχο να διεξάγει έρευνες και να οργανώνει δραστηριότητες σε αντικείμενα συναφή με το αντικείμενό της.

Στο πλαίσιο αυτό, το BGS Economics Group διεξήγαγε την παραπάνω έρευνα και διοργανώνει ημερίδα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της και τη διενέργεια δημόσιας συζήτησης για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Ο σχολιασμός της έρευνας θα γίνει από το μέλος του “BGS Economics Group” Γιώργο Ραουνά-Γενικό Διευθυντή της KPMG.

Keywords
Τυχαία Θέματα