Τα εύσημα στη Νεολαία της ΔΗΜΑΡ από τον Ερυθρό Σταυρό!

17:15 21/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Εύσημα απέστειλε με επιστολή του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη Νεολαία της ΔΗΜΑΡ. Αιτία η για διάστημα ενός μηνός καθημερινή συλλογή στα γραφεία της νεολαίας της Δημοκρατικής Αριστεράς, από στελέχη – μέλη και φίλους του κόμματος, ρούχων, κλινοσκεπασμάτων, τροφίμων, ειδών υγιεινής και παιχνιδιών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλοξενουμένων του Κέντρου Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Άσυλο Αλλοδαπών Λαυρίου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Ερυθρός Σταυρός αναφέρει προς τη

Νεολαία της ΔΗΜΑΡ ότι «η προσφορά σας έχει ήδη αξιοποιηθεί, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των φιλοξενούμενων και βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσής τους, ενώ καταλήγει προτρέποντας την ηγεσία της Νεολαίας να μεταβιβάσει τις «θερμές ευχαριστίες» του Ιδρύματος με τη σημαντικότατη συνεισφορά στα κοινωνικά ζητήματα του τόπου σε κάθε μέλος της πολιτικής νεολαίας ξεχωριστά.

Από την πλευρά της, η Νεολαία της ΔΗΜΑΡ, μέσω μελών της που συμμετείχαν στη διαδικασία συλλογής αναγκαίων ειδών για την ανακούφιση των όσων βρίσκονται στο Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Άσυλο Αλλοδαπών του Λαυρίου, έκανε γνωστό στο Neolaia.gr ότι θεωρεί ιδιαίτερη τιμή την ευχαριστήρια επιστολή του Ερυθρού Σταυρού. Οι νεολαίοι της ΔΗΜΑΡ έδωσαν, μάλιστα, και τη διαβεβαίωση ότι όχι μόνο δεν σταματούν εδώ, αλλά, όπως συγκεκριμένα τόνισαν, «θα συνεχίσουμε με τέτοιες πράξεις – ενέργειες και στο μέλλον».

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για χρήσιμη πρωτοβουλία, καθώς σε κάθε περίπτωση, η ενασχόληση με τα κοινά, ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά στις πολιτικές νεολαίες, πρέπει εκτός από καθαρή κρίση και άποψη να σημαίνει και αποτελεσματική κοινωνική δράση!

Το έγγραφο:

Keywords
Τυχαία Θέματα