Συνέντευξη | Ο Δήμος Αναστασιάδης @ Chill Out Magazine!

18:45 1/3/2012 - Πηγή: Neolaia

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΑΤΣΗ
PHOTOGRAPHER: ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΙΑΚΟΣ
STYLING: ΠΕΝΝΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
HAIR STYLING: ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΡΛΗΣ

Ο Δήμος αν και τον ξυπνήσαμε νωρίς για τα δεδομένα του, ήρθε στη συνέντευξη γεμάτος chill-out διάθεση. Τον συναντήσαμε στο Γκάζι και πίνοντας τον πρωινό καφέ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, έχοντας σε όλη τη διάρκεια ένα μεγάλο χαμόγελο και πολύ αυθορμητισμό. Αν και ξεκίνησε να σπουδάζει βιομηχανικό σχέδιο τελικά τον κέρδισε η μουσική. Οι δημιουργίες του γεμίζουν τα ερτζιανά και η ζωντανή του παρουσία on stage

ανοίγει νέους δρόμους στην ελληνική μουσική. Φλερτάρει με τον κίνδυνο, αλλά δεν παίζει με τις καρδιές των ανθρώπων. Είναι ένας νέος καλλιτέχνης χωρίς «Τάσεις καταστροφής» που το κοινό τον αγάπησε γρήγορα και «Έ-χτισε μια γέφυρα» αγάπης μαζί του. Ο Δήμος κοιτάει μπροστά, αλλά που και που ταξιδεύει σε «Αντίθετη τροχιά».

Ήρθε στον κόσμο στις: 13 Φεβρουαρίου 1985
Κατάγεται από: Την Κατερίνη
Τελευταία συναυλία που πήγε: Madrugada
Πίνει: Καφέ
Δεν αποχωρίζεται ποτέ: Το σκύλο του
Αγαπημένο χρώμα: Το μαύρο
Θυμώνει με: Την υποκρισία
Σιχαίνεται: Τους αργούς ανθρώπους
Δεν θα έλεγε όχι: Σ’ ένα ταξίδι

Πως ξεκίνησες; Ποια ήταν τα πρώτα σου βήματα και πως έφτασες μέχρι εδώ;

Ξεκίνησα όπως ξεκινούν όλα τα παιδιά που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι. Αφιερώνοντάς τους πάρα πολύ χρόνο και πιστεύοντας σε κάτι που αγαπάς και κάνοντας πολλές προσπάθειες, είναι κάτι που έρχεται σε άλλους πιο γρήγορα και σε άλλους πιο αργά. Όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ, ξεκίνησα με ένα συγκρότημα που δεν ‘’έκατσε’’ και το κυνήγησα μόνος μου. Η μουσική είναι ένας τρόπος να ξεδώσεις. Ξεκινάει χωρίς να είναι προτεραιότητά σου και σιγά – σιγά όσο την αγαπάς και σε αγαπάει καταλαμβάνει κυρίαρχη θέση στις υποχρεώσεις σου.

Ποια είναι η θεωρία σου για τα μουσικά ριάλιτι, μετά τη συμμετοχή σου σε ένα από αυτά;

Μεγαλώνοντας και αναθεωρώντας τις πράξεις του παρελθόντος διαπιστώνω ότι ήταν μια «άκυρη» απόφαση η συμμετοχή μου σε ένα μουσικό ριάλιτι. Δεν βοηθάει κανέναν, ίσα – ίσα μπορεί να σε φρενάρει κιόλας γιατί με την ίδια προσπάθεια θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο που πιθανότατα δεν θα σε εξέθετε. Παρόλα αυτά κάθε εποχή σου δίνει κάποια πράγματα και νομίζω ότι πρέπει να πας με την εποχή. Εποχή για μένα τότε ήταν το ριάλιτι, οπότε και εγώ έπεσα θύμα του. Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε κάποιον που το σκέφτεται, θα του έλεγα, όχι απλά να μην πάει αλλά ούτε απέξω να μην περάσει.

Αισθάνεσαι ότι δεν έχεις μιλήσει για κάτι ενώ θα το ήθελες πολύ;

Νομίζω ότι μου τα έχουνε ρωτήσει όλα. Αισθάνομαι καλυμμένος και ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα συνεντεύξεις μου, δεν νιώθω ότι δεν έχω μιλήσει για κάτι ενώ θα ήθελα.

Θεωρείς ότι τα ΜΜΕ σε αντιμετωπίζουν με εμπάθεια ή συμπάθεια;

Δεν μπορείς να είσαι αγαπητός σε όλους, σε κάποιους θα είσαι συμπαθής και σε κάποιους όχι. Άπαξ και είσαι αγαπητός με όλους έχεις κάποιο πρόβλημα, είσαι υποκριτής. Και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρω

Keywords
Τυχαία Θέματα