Σπούδασε με υποτροφία στη Zer-Fam!‏

22:23 8/10/2012 - Πηγή: Neolaia

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM, εξειδικεύεται εδώ και 30 χρόνια στους τομείς του Σχεδίου Μόδας-Eνδυματολογίας-Styling, της Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων, της Αισθητικής, του Επαγγελματικού Μακιγιάζ και της Ονυχοπλαστικής.

Σύγχρονα, φρέσκα και μοντέρνα επαγγέλματα, που προσφέρουν πολλά στο σήμερα για να αποδώσουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον καθώς από τη φύση τους, καλύπτουν βασικές ανθρώπινες ανάγκες!

Γνωρίζουμε πάλι πως σε δύσκολες εποχές επιβιώνουν οι καλύτεροι και εκείνοι που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για να τις αντιμετωπίσουν. Άλλωστε το έμφυτο ταλέντο υπάρχει σε κάποια σημεία και

αλλού υστερεί, αποκαλύπτοντας έτσι μια ανολοκλήρωτη επαγγελματικά προσωπικότητα.

Εκεί είναι που μπορεί η εμπειρία των χρόνων του εκπαιδευτηρίου ZER-FAM να καλύψει τα εκάστοτε κενά, επενδύοντας σήμερα στοχευμένα, σε ένα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και σε επιστημονικούς συμβούλους – συνεργάτες!

Ένας έμπειρος στη θεωρία και πράξη καθηγητής, με διδακτική μεταδοτικότητα, είναι πάντοτε σε θέση να ανιχνεύσει τις δυνατότητες, αλλά και τις αδυναμίες του κάθε σπουδαστή, αποκαλύπτοντας εν αρχή τις κλίσεις του και προτρέποντάς τις σε εξέλιξη! Άλλωστε η ενίσχυση των δυνατοτήτων των σπουδαστών μας, βοηθάει ουσιαστικά το μελλοντικό επαγγελματία να βγει δυναμικά στην αγορά εργασίας πετυχαίνοντας άμεσα τους στόχους του!

Κατά βάθος είμαστε περισσότερο περήφανοι για την επαγγελματική εξέλιξη των νέων Δημιουργών, αλλά και για τη σταδιακή τους αναγνώριση σε απαιτητικούς χώρους, με εφόδιο τις εξειδικευμένες γνώσεις και το σωστά εκπαιδευμένο ταλέντο τους.

Για τον ίδιο λόγο και θέλοντας να ενισχύσουμε το ρόλο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, λειτουργεί στο ίδιο πλαίσιο το Γραφείο Διασύνδεσης & Επαγγελματικής Αποκατάστασης, που είναι σε θέση να κατευθύνει σε σωστά βήματα τους αποφοίτους μας!

Στη ZER-FAM επιλέγουμε να διαφέρουμε!
Αν και εσύ θέλεις περισσότερα από τον εαυτό σου τότε μη διστάζεις…..
«Design your future with us»

Με εκτίμηση
ΚΛΑΡΑ ΛΥΚΟΥΔΗ
Υπεύθυνη Σπουδών του εκπαιδευτηρίου
ZER-FAM

Λαβετε μέρος στο διαγωνισμό μας στο FaceBook!
Κερδίστε ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Οι νέες εγγραφές της εκπαιδευτικής περιόδου 2012 -2013 συνεχίζονται.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα του εκπαιδευτηρίου:
ΑΘΗΝΑ:210 5231864 / 210 5224561
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 210 4183102

Στο κεντρικό κτίριο του εκπαιδευτηρίου ZER-FAM Χαλκοκονδύλη 27, λειτουργεί Έκθεση σχεδίου με δημιουργίες των σπουδαστών από τον τομέα της Διακόσμησης – Interior Design και από τον τομέα της Μόδας καθώς και Βεστιάριο με κοστούμια, που μπορείτε να την επισκεφτείτε καθημερινά από τις 10:00π.μ έως τις 8:00μ.μ..
Keywords
Τυχαία Θέματα