Σούπερ ντέρμπι στη Μαδρίτη, μεταξύ Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα

15:16 26/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Στο «Βιθέντε Καλδερόν» πέφτει το ενδιαφέρον της 24ης αγωνιστικής της Primera Division. Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και αμφότερες αναμένεται να παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό θέαμα.

Χωρίς Ντιέγο η Ατλέτικο

Με ένα σημαντικό πρόβλημα είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντίνος τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» δε θα έχει στη διάθεσή του τον βραζιλιάνο μέσο Ντιέγκο, ο οποίος είναι εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ωστόσο

από τραυματισμό επιστρέφει ο Αρντά Τουράν που στον αγώνα κόντρα στη Λάτσιο ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε στη νίκη αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Μεγάλο όπλο και «αιχμή του δόρατος» για τους γηπεδούχους αποτελεί ο Ραντεμέλ Φαλκάο που φέτος σε 20 αγώνες έχει βρει 14 φορές δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη 1-0 επί της Λάτσιο για το Europa League, νίκη που τους δίνει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Πάντως οι Μαδριλένοι αγνοούν την ήττα από τις 21/12 σε όλες τις διοργανώσεις. Τότε είχαν ηττηθεί με 1-2 από την Αλμπαθέτε για το Κόπα Ντελ Ρέι. Στο πρωτάθλημα πάντως βρίσκονται χαμηλά έχοντας 32 πόντους σε 23 αγώνες με 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουρτουά – Χουάνφραν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε – Τιάγκο, Γκάμπι – Αρντά, Άντριαν, Κόκε – Φαλκάο (φώτο).

Δεν χάνει η Μπάρτσα όταν σκοράρει ο Μέσι

Ένα εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο έχει δημιουργήσει ο Μέσι στην ομάδα-«όνειρο» της Καταλονίας. Η Μπάρτσα έχει χάσει μόνο ένα από τα 94 παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει σκοράρει ο Μέσι και αυτό όλως παραδόξως ήταν με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης (4-3) τον Μάρτιο του 2009.

Οι παίκτες του Γουαρδιόλα στην τελευταία τους έξοδο για το πρωτάθλημα γνώρισαν την ήττα με 3-2 από την Οσασούνα. Ωστόσο αμέσως μετά ξέσπασαν στη Βαλένθια (5-1), ενώ είχε μεσολαβήσει και η νίκη για το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν εκτός έδρας (1-3).

Το κυνήγι του τίτλου μοιάζει πλέον αρκετά δύσκολη αποστολή, μια και η Ρεάλ έχει ξεφύγει με 10 πόντους διαφορά. Ωστόσο οι Καταλανοί δεν το βάζουν κάτων και θέλουν σήμερα να συνεχίσουν να διατηρούν τις όποιες ελπίδες έχουν. Αυτό θα γίνει μόνο αν επικρατήσουν σήμερα της Ατλέτικο.

Ο Πέπε Γουαρδιόλα αντιμετωπίζει δύο προβλήματα τραυματισμών που είναι γνωστά εδώ και καιρό. Πρόκειται για τον Ιμπραίμ Αφελάι και τον Νταβίντ Βίγια, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν στο γυμναστήριο.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βαλντές – Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ – Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα – Μέσι, Φάμπρεγας, Σάντσες.

Εκτίμηση: Γκολ/Γκολ

* Δύο άκρως επιθετικές ομάδες που αγωνίζονται με στόχο τα πολλά γκολ κα διαθέτουν στη γραμμή κρούσης παίκτες μεγάλης κλάσης. Ως εκ τούτου καταλήγουμε στο Γκολ/Γκολ ως πιθανό σημείο.

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

Keywords
Τυχαία Θέματα