Πανεπιστήμιο Πατρών | Στις 14 Μαρτίου οι εκλογές

21:57 28/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 θα διεξαχθούν οι εκλογές, για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου, του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η προκήρυξη

Προκηρύσσονται εκλογές, βάσει του Ν.4009/2011, για την ανάδειξη των οκτώ (8) εσωτερικών μελών του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πατρών, που πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης καθηγητές πρώτης βαθμίδας ή αναπληρωτές καθηγητές. Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιοι καθηγητές

που αποχωρούν από την υπηρεσία πριν από τη λήξη της τετραετούς θητείας τους στο Συμβούλιο.

Τα εσωτερικά μέλη εκλέγονται από το σύνολο των καθηγητών και λεκτόρων του οικείου ιδρύματος με ενιαίο ψηφοδέλτιο και με σημείωση από τους εκλογείς δίπλα από το όνομα των υποψηφίων της σειράς προτίμησης με διαδοχικούς ακέραιους αριθμούς (σύστημα ταξινομικής ψήφου). Τα εσωτερικά μέλη που θα εκλεγούν δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα δύο ανά Σχολή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν με αίτηση προς την Οργανωτική Επιτροπή την υποψηφιότητά τους μαζί με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και να τα καταθέσουν στην Γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ηλιάνα Βουλδή, υπάλληλο Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κτίριο Α΄ (Ισόγειο), καθημερινά μεταξύ των ωρών 11.00 έως 13.00 και μέχρι την Δευτέρα 13/02/2012. Η αίτηση, η οποία καταχωρείται στο Ειδικό Πρωτόκολλο της Οργανωτικής Επιτροπής, πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και την Σχολή ή Τμήμα (για τα ανεξάρτητα Τμήματα) του/της υποψηφίου.

Τυχόν παραίτηση υποψηφίου υποβάλλεται με έγγραφη δήλωσή του προς την Οργανωτική Επιτροπή και καταχωρείται στο Ειδικό Πρωτόκολλο της Οργανωτικής Επιτροπής το αργότερο μέχρι την 13.00 ώρα της Πέμπτης 8/03/2012.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/03/2012.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Keywords
Τυχαία Θέματα