Οι βασιλιάδες | Η νέα σειρά του Mega.

22:19 4/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Η νέα παραγωγή του mega «οι βασιλιάδες», ύστερα από 1 χρόνο αναμονής επιτέλους έρχεται στις οθόνες μας. Το βασικό casting αποτελείται από τους Κώστα Κόκλα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μίνα Ορφανού, Βασιλική Ανδρίτσου και την Ζέτα Δούκα. Θα δούμε επίσης πολλά νέα πρόσωπα στην καθημερινή αυτή σειρά. Καθώς έμφαση δίνεται στους νέους ηθοποιούς.

Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Μάρκος Βασιλιάς (Κώστας Κόκλας), είναι ένας πολύ φτωχός, και ταπεινός μεροκαματιάρης. Ξαφνικά βλέπει μια πολύ πλούσια κύρια (Μάρθα Καραγίαννη) να προσπαθεί να αυτοκτονήσει.

Έτσι λοιπόν καταφέρνει να

της αλλάξει γνώμη, για να τον ευχαριστήσει τον κάνει πρόεδρο στις πολύ κερδοφόρες εταιρίες της. Στο ρόλο του εκπαιδευτή επιστρατεύεται η Ζέτα Δούκα η οποία αρχικά επρόκειτο να τον μισήσει για τον λαϊκό του χαρακτήρα, αλλά μετά να τον αγαπήσει παράφορα.

Βασικός αντίπαλος μέσα στην εταιρία είναι ο Κανελοπουλος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) που στο τέλος θα ερωτευτεί την αδελφή του. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μάθει ότι είναι τραβεστί. Ένα σενάριο που κρύβει πολλές εκπλήξεις και ένα «casting» που έμενα προσωπικά με γεμίζει, περιμένω να δω την πρεμιέρα.

Keywords
Αναζητήσεις
oi vasiliades seira
Τυχαία Θέματα