Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 20/12

Στο παρακάτω άρθρο θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούργιες ταινίες που θα βγαίνουν κάθε εβδομάδα στους κινηματογράφους. Από αυτή την Πέμπτη μπορούμε να απολαύσουμε στις αίθουσες τα παρακάτω.

The Angels’ Share (2012)

Το Angels’ Share είναι μια δραματική ταινία του Ken Loach. Πρωταγωνιστούν οι: Paul Brannigan, John Heshaw και Roger Allan. Λίγα λόγια για την ταινία, ο Ronnie, ένας νεαρός από τη Γλασκώβη ορκίζεται να εξασφαλίσει μια καλύτερη μοίρα για αυτόν και τον νεογέννητο

γιο του. Τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο καθώς είναι καταδικασμένος σε 300 ώρες κοινωνικής εργασίας για διάφορες αξιόποινες πράξεις.

Papadopoulos & Sons (2012)

Το Papadopoulos & Sons είναι μια ταινία του Μάρκου Μάρκου και πρωταγωνιστούν οι Στήβεν Ντιλέιν (The Hours / Spy Game) και Τζώρτζια Γκρουμ (London to Brighton). Επρόκειτο για μια ταινία που προβάλει τον αγώνα μιας οικογένειας να επιβιώσει. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης και η οικογένειά του αναγκάζονται να πάρουν τις βαλίτσες τους και απρόθυμα, πάνε να μείνουν με τον Θείο Σπύρο, πάνω από το εγκαταλελειμμένο εστιατόριο «Τα Τρία Αδέλφια». Θα καταφέρουν να «ζωντανέψουν» και πάλι το εγκαταλελειμμένο εστιατόριο;

Life of Pi (2012)

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Ang Lee. Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε πριν πάτε να την δείτε.

Gambit (2012)

Οι εντιμότατοι απατεώνες έρχονται στην μεγάλη οθόνη για να σας φτιάξουν το κέφι μέσα από μια πολύ διασκεδαστική ταινία. Το έργο έχει σκηνοθετήσει ο Μάικλ Χόφμαν και πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φερθ, Κάμερον Ντίαζ και Άλαν Ρίκμαν. Η υπόθεση είναι απλή, ο Χάρι Ντιν είναι ένας Λονδρέζος, που εργάζεται σε μουσείο και οργανώνει ένα πολύπλοκο σχέδιο, προκειμένου να πείσει έναν πλούσιο συλλέκτη να αγοράσει έναν ψεύτικο πίνακα του Μονέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα