Οι πιο ενοχλητικοί γείτονες της ελληνικής τηλεόρασης!

15:14 22/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Στο μικρόκοσμο των εκάστοτε ελληνικών σειρών στην τηλεόραση κατά καιρούς υπήρχε ο ρόλος του ενοχλητικού γείτονα ή σε κάποιες περιπτώσεις ήταν περισσότεροι από ένας! Παρακάτω διαλέξαμε κάποιους όχι και τόσο συμπαθείς γείτονες, όσον αφορά στη σειρά που πρωταγωνιστούσαν ωστόσο μας χάρισαν στιγμές γέλιου:

Ματίνα Μανταρινάκη – «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Είναι να μη σου τύχει νυμφομανής γειτόνισσα που να σε γουστάρει. Λίγα πέρασε ο καημένος ο Κατακουζινός ( και περνάει ακόμα δηλαδή καθώς παίζεται

σε επανάληψη!). Την Ελένη Βλαχάκη από την άλλη δεν τη χάλασε, τσάμπα φαγητό κάθε μέρα σε ταπεράκι δεν είναι και λίγο!

Τίμος και Νανά Σταμάτη – «Μεν και Δεν»

Οι γείτονες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στην τσέπη, για την ακρίβεια δραχμή καθώς αυτό το νόμισμα υπήρχε όταν γυρίστηκε η σειρά, και σου φορτώνονται παντού και συνέχεια! Πότε ζητάνε δανεικά και πότε καφέ και ζάχαρη!

Γωγώ και Θανάσης Καλημέρης – «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Άνθρωποι γλεντζέδες, έξω καρδιά… έλα όμως που μοιράζονται τον ίδιο τοίχο με μία πανεπιστημιακό και έναν αρχιτέκτονα; Άσχετα ότι μετά έμπλεξαν τα μπούτια τους και ερωτεύτηκαν μεταξύ τους!

Θεοπούλα – «Στο Παρά Πέντε»

Δε λέω… είναι σούπερ γιαγιά αλλά όταν κουβαλιέται κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι σου και κάνει βλακείες με τη γιαγιά σου όσο να ‘ναι μία ενόχληση την έχεις… δεν την έχεις;

Οικογένεια Μουστοξίδη – «Λατρεμένοι μου γείτονες»

Τι συμβαίνει όταν μία οικογένεια από τη Νίκαια μετακομίζει στα Βόρεια Προάστια; Χημική αντίδραση και έκρηξη… αυτό γίνεται!

«Πολυκατοικία»

Δε μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε τον πιο «κουλό» γείτονα καθώς όλοι έχουν τις παραξενιές τους στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Τα στάνταρ τους είναι το κουτσομπολιό, η κατασκοπεία από τα παράθυρα του φωταγωγού και το στήσιμο του αυτιού πίσω από την πόρτα. Εν ολίγοις, χώνουν τη μύτη τους παντού!

Keywords
Τυχαία Θέματα