Οι χειρότερες ταινίες του 2011

Η χρονιά μας αποχαιρετά σιγά σιγά και ο απολογισμός έχει ήδη αρχίσει. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς. 

Το Twilight Breaking Down είναι ίσως η χειρότερη ταινία της χρονιάς. Φτωχή σε ερμηνεία με ένα τελείως ψεύτικο love story, σκηνές που αγγίζουν την γελοιότητα. Δεν με ενθουσίασε καθόλου η απόλυτη παρερμηνεία για τους βρικόλακες.

Η επόμενη ταινία είναι το Trespass. Πρωταγωνιστές η Nicole Kidman

και ο Nicolas Cage, κάτοχοι και οι δυο ενός βραβείου Oscar, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από ένα χιλιοπαιγμένο σενάριο. Ο Nicolas στις τελευταίες του ταινίες δεν έχει δείξει τίποτα αξιόλογο δυστυχώς.

Hangover Part 2. Το πρώτο μέρος της ταινίας ήταν απόλυτη κωμωδία. Το δεύτερο όμως μέρος ήταν ένα κατασκεύασμα πολύ κάτω των προσδοκιών. Οι σκηνές τις ταινίας άγγιζαν σε μεγάλο βαθμό την χυδαιότητα.

Sucker Punch. Και τι δεν είδαμε σε μια ταινία με ένα σενάριο τόσο μπερδεμένο που αμφιβάλω αν ακόμα και οι παραγωγοί της ταινίας κατάλαβαν τίποτα. Κορυφαία σκηνή αυτή με το αεροπλάνο και το σκηνικό πολέμου από κάτω στυλ lord of the rings.

Red Ridding Hood. Η σύγχρονη εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας δεν σας την προτείνω να την δείτε.

Beastly. Άλλο ένα παραμύθι ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη και γνωρίζει την αποτυχία. Σενάριο σκηνοθεσία όλα κάτω του μετρίου. Μια κακή ταινία.

Jack and Hill. Ειχε αρκετές σκηνες γέλιου αλλα εχω την εντύπωση ότι το κακό της υπόθεσης είναι πως ο Adam Sandler εδώ και κάποια χρόνια παίζει  στις ίδιες ακριβώς ταινίες.

Το επόμενο άρθρο μου θα έχει τις καλύτερες ταινίες για το 2011 

Keywords
Τυχαία Θέματα