Νέο gadget | To iPhone σου βρίσκει τα κλειδιά σου και ό,τι άλλο προκύψει

12:22 10/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Να και μία ευχάριστη είδηση για τους αφηρημένους (ένας εξ΄ αυτών και εγώ) που δεν θυμούνται που άφησαν διάφορα πράγματα, όπως τα κλειδιά τους. O πομπός bikn, το νέο gadget, βασίζεται σε ένα δίκτυο που θα εκπέμπει σε χαμηλή ισχύ και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Η νέα αυτή συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το iPhone

τους, με ετικέτες που αναλογούν σε διάφορα αντικείμενα και έτισι θα μπορείτε να τα εντοπίσετε πιο εύκολα. Θα κοστίζει από 78-98 ευρώ, γιατί θα πωλείται σε ζεύγη, ενώ θα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 256 αντιστοιχισμένες ετικέτες.

Τώρα πως όλο αυτό το σύστημα συνδέεται με το iPhone σας; Ο πομπός διαθέτει μία RF-enabled  θήκη, μέσα στην οποία θα βάλετε το iPhone σας (από 3GS μέχρι και 4S) και στην συνέχεια μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή bikn από το App store και αυτό ήταν. Αφού γίνει η ταύτιση, μπορείτε να βρείτε τα χαμένα σας αντικείμενα. Να σημειωθεί ότι αν το αντικείμενο βρίσκεται στην πέρα Ραχούλα και εσείς στην Κηφισιά για παράδειγμα, δουλειά δεν θα κάνετε. Να το ξέρετε. Καλό ψάξιμο, α και να ξέρετε, λεφτά δεν βρίσκει.

Keywords
Τυχαία Θέματα