Μια βραδιά στη μέθοδο των τριών

18:24 1/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Η μέθοδος των τριών είναι ένα ουζερί-μεζεδοπωλείο στο Μαρούσι. Θα το βρείτε πολύ εύκολα καθώς είναι δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού. Μόλις το δείτε απ’ έξω θα το περάσετε για καφετέρια όμως είναι ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία που έχω επισκεφτεί στην περιοχή.

Ο εσωτερικός του χώρος μου άρεσε πάρα πολύ καθώς είναι απλός και καθόλου φορτωμένος με άχρηστα πράγματα, κάτι που συνηθίζεται να συμβαίνει σε όσα μεζεδοπωλεία έχω επισκεφτεί. Το «menu», μικρό και πολύ γευστικό, επέλεξα να πάρω μια ποικιλία για να συνοδεύσω το κρασί μου. Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το κρασί το οποίο ήταν το «κάτι άλλο». Έτυχε να δοκιμάσω και το λευκό και το κόκκινο και ομολογώ πως με κέρδισαν αμέσως.

Η μουσική ήταν το κερασάκι στην τούρτα, στην αρχή λίγα ρεμπέτικα, μετά λίγο ελληνικά και στο τέλος όλες οι γνωστές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου που καταφέρνουν να ξεσικώσουν όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει «Μέθοδος των τριών» καλό φαγητό, πολύ καλό κρασί και ωραία μουσική. Αν θέλετε ψάχνετε κάτι οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό τότε η μέθοδος είναι το μαγαζί που αξίζει να πάτε.

Αν σου αρέσει να μαθαίνεις πρώτος και να σχολιάζεις τα αγαπημένα σου στέκια κάνε Like στην σελίδα «Προτάσεις Εξόδου –  Διασκέδασης – Ψυχαγωγίας» στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα