Λ. Κατσέλη | Καλεί ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους σε συνεργασία

17:45 23/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Έκκληση σε συνεργασία έκανε η Λούκα Κατσέλη στέλνοντας επιστολή στις ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων ενόψει των επαναληπτικών εκλογών. Μέσα σε αυτή κάνει λόγο για «συνεννόηση και συστράτευση όλων των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων, ώστε να μπορέσουν να μετουσιώσουν σε πολιτική πράξη την απαίτηση της κοινωνίας για προοδευτική διακυβέρνηση».

Η επικεφαλής της Κοινωνικής Συμφωνίας ζητά άμεσα συνάντηση προκειμένου να βρεθεί  ένα κοινό έδαφος

δράσης θέτοντας θεμέλια ουσιαστικά για μια πρόταση συνεργασίας. Μέσα στην επιστολή αναφέρονται επίσης και οι βασικές επιδιώξεις της κ. Κατσέλη, οι οποίες έχουν ως εξής:

-Ανατροπή της πολιτικής της μονόπλευρης λιτότητας του Μνημονίου που οδηγεί την οικονομία σε βαθιά ύφεση, την ανεργία στα ύψη και την κοινωνία σε εξαθλίωση.

-Πρόταξη ενός ρεαλιστικού, προοδευτικού Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Οικονομίας που μπορεί να αποτελέσει βάση συζήτησης με τους εταίρους μας.

-Συγκρότηση μιας ισχυρής συμπαράταξης όλων των προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας που θα στηρίζεται και θα κινητοποιεί μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα