Κριτική ταινίας | Η ζωή του Πι

Ύστερα από πέντε χρόνια γυρισμάτων ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης Ang Lee φέρνει στην μεγάλη οθόνη το αριστούργημα του Yann Martel. Η ζωή του Πι είναι ένα ταξίδι επιβίωσης με κύριο γνώμονα την συντροφικότητα και την αγάπη του ανθρώπου στα ζώα.

Η υπόθεση της ταινίας, είναι λίγο πολύ γνωστή. Ο Πι και η οικογένεια

του διατηρούν ζωολογικό κήπο, όμως κάποια μέρα αποφασίζουν να μετακομίσουν στον Καναδά. Το πλοίο με όλα τα ζώα ναυαγεί κάπου στον ωκεανό και ξεμένει σε μια βάρκα παρέα με μια ζέβρα, μια ύαινα, έναν ουρακοτάγκο και μια τεράστια βασιλική τίγρη της Βεγγάλης.

Ο Πι θα μάθει να σέβεται τα ζώα και θα μάθει να ξεπερνάει τους φόβους του. Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα καθώς το παιχνίδι της επιβίωσης έχει μόλις ξεκινήσει. Ο ύαινα τρώει την ζέβρα και τον ουρακοτάγκο, την μοναδική παρέα του Πισίν. Ο ήρωας μένει κυριολεκτικά μόνος του στην μέση του Ειρηνικού παρέα με τον Μολιτόρ Πατέλ. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί μέσα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό μέχρι που θα έρθει η λύτρωση.

Η ζωή του Πι, επρόκειτο για ένα πραγματικό αριστούργημα. Απίστευτη φωτογραφία, φανταστικά εφέ δημιουργούν ένα σκηνικό αγωνίας και συγκίνησης στον θεατή. Μια ταινία γεμάτη χρώματα αξίζει να την δείτε ακόμα και σε «3D». Στην ταινία συμμετέχουν οι: Stars: Suraj Sharma, Irrfan Khan και Adil Hussain.

Είστε έτοιμοι να πιστέψετε το απίστευτο;

Keywords
Τυχαία Θέματα