Κιματοθραύστης | Πάμε για φαγητό στα Εξάρχεια!

15:12 2/2/2013 - Πηγή: Neolaia

Υπάρχει ένα μαγαζί στα Εξάρχεια που κάνει τη διαφορά! Πρόκειται για τον Κιματοθραύστη, κι αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό είναι το concept της κουζίνας. Ένας μπουφές με πολλά διαφορετικά μαγειρευτά πιάτα, σαλάτες, κρεατικά, ψαρικά, μακαρόνια, όσπρια και άλλα πολλά.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μικρό πιάτο 3,80 ευρώ ή σε μεγάλο
πιάτο 6,80 ευρώ και να το γεμίσετε με ότι θέλετε από τα πιάτα του μπουφέ.

Το σίγουρο είναι ότι θα φάτε μέχρι σκασμού!

Ενδείκνυται για φοιτητές που έχουν ξεχάσει που πέφτει η κουζίνα στο σπίτι τους κι έχουν βαρεθεί να τρώνε καθημερινά πίτα γύρο, καλαμάκι κοτόπουλο άντε και καμιά pizza στην καλύτερη. Μη μιλήσω για τα σάντουιτς στο ‘Σπιτικό’ που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Επίσης για όσους δουλεύουν στο κέντρο και θέλουν να βάλουν μια μπουκιά στο στόμα τους.

Ο χώρος είναι πολύ απλός, με λίγα μικροσκοπικά τραπεζάκια στον εσωτερικό χώρο και κάποια μεγάλα τραπέζια-πάγκους στο πεζοδρόμιο.

Ετυμηγορία: Μην περιμένετε να συγκλονιστείτε από τις υψηλού επιπέδου γαστρονομικές δημιουργίες… ούτε κατά διάνοια. ΟΙ γεύσεις είναι απλές, καμιά φορά αδιάφορες, άλλες πάλι συμπαθητικές.. εξαρτάται από το τι θα επιλέξετε!

Κουζίνα: ελληνική

Τιμές: μικρό πιάτο 3,80 ευρώ // μεγάλο πιάτο 6,80€ ευρώ

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το Neolaia.gr!

Keywords
Τυχαία Θέματα