Κερδίστε 5 διπλές για το Athens DanceSport Open Festival 2012

13:47 7/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Το μεγάλο χορευτικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει! Στις 17-18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το Athens Dance Sport Open Festival 2012, στο Ολυμπιακό Γήπεδο Μποξ, στο Περιστέρι Αττικής. Πρόκειται

για ένα φεστιβάλ χορού, που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, προσελκύει το ενδιαφέρον αθλητών χορού από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Μεγάλα ονόματα αθλητών latin και ballroom έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας για να συμμετάσχουν στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, η οποία τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός!

Ας αγκαλιάσουμε και φέτος, λοιπόν, το Athens Dancesport Open…Θα είναι μια μεγάλη γιορτή για τους μαθητές και αθλητές χορού και για όλους όσους αγαπούν το χορό!

Όλες τις πληροφορίες, για τα είδη των χορών, το πρόγραμμα και τους κριτές, μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης athensdancesportopen.com.

Το neolaia.gr λοιπόν, μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς, να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για το event. Αφήνετε σχόλιο μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 14:00 ώρα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ενημερώσουμε τους νικητές με email!

Διπλές συμμετοχές δεν θα γίνουν δεκτές.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα