Ιδέες για φθηνά Χριστουγεννιάτικα δώρα!

Μπορεί η αγορά να έχει κατακλυστεί από χιλιάδες λαμπερά αντικείμενα που σας κάνουν να τα ποθείτε κάργα αλλά οι εποχές είναι δύσκολες και λεφτά για πολλά πολλά έξοδα δεν διαθέτετε!

Σας έχουμε λοιπόν κάποιες όμορφες και συμβολικές λύσεις για δωράκια που μπορείτε να προσφέρετε στους φίλους και στα αγαπημένα σας άτομα, οικονομικά!

1. Γούρια

Ένα μικρό και διακριτικό βραχιολάκι, το οποίο παρεμπιπτόντως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στοιχίζοντας σας ελάχιστα, με ένα αξεσουάρ που θα αναγράφει την καινούρια χρονιά.

2. Μία κάρτα

Εντάξει σίγουρα η κάρτα

δεν είναι δώρο αλλά αν γράψετε μέσα όμορφα λόγια που βγαίνουν από την καρδιά σας τότε θα είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που θα κρατάει ο αποδέκτης για πολύ καιρό.

3. Στολίδι για το δέντρο

Πριν βιαστείτε να βάλετε τα χάχανα έχω να σας πω ότι αρκετοί άνθρωποι (ανάμεσά τους και εγώ) κάνουν συλλογή από ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Το κάθε ένα θυμίζει συγκεκριμένα πρόσωπα και στιγμές και το δέντρο πλημμυρίζει από αναμνήσεις! Κάντε λοιπόν την παρουσία σας ευδιάκριτη για πάντα!

4. Σοκολατάκια!

Είναι ένα δώρο που θα το εκτιμήσει πολύ ο παραλήπτης! Πάρτε λοιπόν τα υλικά, βάλτε όλη σας την τέχνη και φτιάξτε σοκολατάκια σε διάφορα σχήματα όπως αστεράκια, καμπανούλες, καρδούλες, δεντράκια έπειτα πάρτε ένα διαφανές χαρτί, κοτσάρετε του και ένα φιόγκο και το δώρο σας θα εντυπωσιάσει.

*Περιμένουμε τις δικές σας ιδέες για φθηνά Χριστουγεννιάτικα δωράκια!

Keywords
Τυχαία Θέματα