Η Heidi Klum και οι νεότεροι άντρες…

20:14 8/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Αποκαλυπτική για την ερωτική της ζωή ήταν η Heidi Klum σε συνέντευξή της στο αμερικανικό Marie Claire.

Όπως τόνισε η Γερμανίδα καλλονή θέλει δουλειά για να κρατήσεις μία σχέση και κυρίως θέλει δουλειά στο κρεβάτι, να υιοθετείς κάποιους πειραματισμούς, ρόλους, να φοράς κουστούμια, να γίνεσαι kinky!

Επίσης, η ίδια μίλησε περί νεαρότερων αντρών λέγοντας:

«Μπορώ να καταλάβω γιατί μια γυναίκα βρίσκει ένα νεαρό άντρα γοητευτικό. Η αλήθεια είναι ότι καθώς οι άντρες μεγαλώνουν, το σουλούπι τους αλλάζει. Οι νεαρότεροι γυμνάζονται

περισσότερο και, όταν τα ρούχα είναι στο πάτωμα, είναι ωραίο να βλέπεις ένα σφριγηλό σώμα. Αλλά είμαι ρεαλίστρια. Γίνομαι 40 του χρόνου. Και δεν νομίζω ότι θα άντεχω να ξυπνώ δίπλα σε έναν 25χρονο».

Προσθέτοντας, σχετικά με το πόσο «διάβολος» οφείλει να είναι μια γυναίκα στο κρεβάτι, «Είναι καλό να ντύνεσαι προκλητικά και να κάνεις πράγματα εκτός των συνηθισμένων. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να πειραματίζονται στο κρεβάτι και άλλοι που είναι βαρετοί. Αν είσαι τρελή και άγρια θα πρέπει να το δείξεις στον παρτενέρ σου. Να καταλάβει ότι από καιρό σε καιρό θα βλέπει κερατάκια διαβόλου να φυτρώνουν στο κεφάλι σου».

Μίλησε μάλιστα και για το διαζύγιό της από τον Seal με τον οποίο ήταν παντρεμένη επτά χρόνια. «Ήθελα να συμβεί αυτό στην οικογένειά μου; Όχι. Αλλά όλοι είμαστε υγιείς και όλοι προχωράμε με τη ζωή μας. Αν κάποιος αρρωστήσει πολύ – Θεός φυλάξει – αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι αυτό που ήθελα. Δεν είναι αυτό που θα ήθελε οποιοσδήποτε. Αλλά δεν είναι και ουσιαστικό πρόβλημα».

Όσο για έναν ακόμη γάμο η Klum τόνισε ότι δεν έχει πικρία με τον θεσμό του γάμου, αλλά δεν πιστεύει ότι θα ξαναντυθεί νυφούλα: «Δεν το νομίζω, όχι, όχι. Δεν είμαι θυμωμένη για κάτι, αλλά δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω. Ίσως αν είμαι με κάποιον 15 ή 20 χρόνια και το κάνουμε για πλάκα όταν είμαστε πια πολύ μεγάλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα