Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 6-13/8/12

20:52 5/8/2012 - Πηγή: Neolaia

Τα συναισθήματα αλλάζουν έκφραση

Από την Λίλιαν Σίμο www.astrolife.gr

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που επικρατούν αυτή την εβδομάδα, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα αισθηματικά μας, των οποίων την διάσταση θα δούμε να κορυφώνεται στα μέσα του μήνα. Για την περίοδο εκείνη θα αναφερθούμε ξεχωριστά γιατί έχει μία ξεχωριστά στοιχεία που πρέπει να κατανοήσουμε!

Αυτή την εβδομάδα, έχουμε τον Ερμή που αλλάζει στις 8 του μήνα πορεία και κινείται ορθόδρομα πλέον, πάντα στον Λέοντα, μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης φοράς. Απελευθερώνει τις σκέψεις και μπορεί να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε

τις ιδέες και τα προγράμματα που καταστρώσαμε το προηγούμενο διάστημα. Ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε επιλογές, που καλύτερα θα είναι να περιμένουμε μετά τις 20 του μήνα, για λόγους που θα εξηγήσουμε τις επόμενες ημέρες…

Μία ημέρα νωρίτερα, στις 7 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και προσφέρει άπλετη την αγάπη, τρυφερότητα, και ζεστασιά στην ζωή μας. Αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί η προστατευτική διάθεση, καθιστά δύσκολη την ικανότητα να κρίνουμε με την λογική όποιον μας συγκινεί.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια αυτή την εβδομάδα των αλλαγών (παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Επιτέλους έρχεται η στιγμή να εκφράσετε την δημιουργική σας διάθεση και να χαρείτε τις ημέρες που ακολουθούν. Δοκιμάστε ένα χόμπι, μία ευχάριστη ασχολία, αλλά και την επιθυμία να ρισκάρετε, καθώς προσπαθείτε να λειτουργήσετε περισσότερο μέσα από την προσωπική σας έκφραση, για την ατομική σας προβολή. Πρωτοτυπήστε και μην προσπαθείτε να ακολουθήσετε την γενική εικόνα.

Στον ερωτικό τομέα, το φλερτ είναι στην πρώτη γραμμή για σας και αν είστε μόνοι, ακολουθήστε το ένστικτό σας και επιδιώξτε να βρείτε το ταίρι σας. Χαρείτε, διασκεδάστε, ή οργανώστε εξόδους και ένα ταξίδι αναψυχής. Θα βρεθεί η ευκαιρία για μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώστε την ερωτική σπίθα και απολαύστε τις ημέρες που ακολουθούν, συζητώντας για τη σχέση και το μέλλον της. Η τρυφερότητα στο σπίτι, μπορεί όμως να σας κάνει δεκτικούς και ευάλωτους, για τον λόγο αυτό, μην είστε παρορμητικοί με όποιον επιδιώκει να χειριστεί τα συναισθήματά σας.

Ταύρος

Διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με την οικογενειακή σας περιουσία, μπορεί να σας προσφέρουν κάποιες ευκαιρίες για επένδυση, ή επιδιόρθωση θεμάτων γύρω από το σπίτι σας. Κατά συνέπεια, πρέπει να κινηθείτε πλέον πιο γρήγορα, αλλά σε πραγματική βάση. Κάνετε βήματα σωστά, μελετημένα, και αποφύγετε λάθη του χθες πάνω στα θέματα αυτά. Καθώς σας ενδιαφέρει η ψυχαγωγία, το σπίτι ενδείκνυται για σας, προκειμένου να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, με αγαπημένα πρόσωπα, ανθρώπους της τέχνης ή των γραμμάτων. Μπορείτε να διοργανώσετε συγκεντρώσεις σε οικείο περιβάλλον και να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις. Προσπαθήστε όμως να ελέγχετε την τάση για επικράτηση πάνω στις απόψεις των άλλων.

Πολύ ζεστή θα είναι η παρουσία ατόμων από το κοντιν

Keywords
Τυχαία Θέματα