Επεισόδια και τραυματισμοί παικτών στο Ανόρθωση – Ομόνοια

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο χθεσινό παιχνίδι Ανόρθωση – Ομόνοια, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Οι άγριες διαθέσεις των οπαδών διαφάνηκαν γύρω στις 16:00, όταν αστυνομικό όχημα στη λεωφόρο Παπανικολή στη Λάρνακα δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους οπαδούς της Ανόρθωσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στα παράθυρα του οχήματος.

Μία ώρα αργότερα, οπαδοί της Ομόνοιας προσέγγισαν τη βόρεια κερκίδα του σταδίου με αναμμένες φωτοβολίδες. Μέλη της ΜΜΑΔ προσέγγισαν τους οπαδούς και συνέλαβαν

έναν 19χρονο, ο οποίος έφερε δύο φωτοβολίδες.

Στα επεισόδια, που σημειώθηκαν μετά το πέρας του αγώνα, η Αστυνομία συνέλαβε άλλα τρία πρόσωπα, έναν 22χρονο, έναν 19χρονο και έναν 20χρονο. Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ιδιωτικά οχήματα.

Επίσης, κατά τη λήξη του αγώνα, κουκουλοφόροι οπαδοί επιτέθηκαν με ξύλα και ρόπαλα εναντίον τεσσάρων αυτοκινήτων, στα οποία επέβαιναν οπαδοί την Ομόνοιας.

Όσον αφορά το περιστατικό του βίντεο, την ώρα που ο Λαβόρδε δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Ανόρθωσης, κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε κροτίδα η οποία έσκασε δίπλα στον παίκτη.

Ο Λαβόρδε δεν συνέχισε στο ματς, ενώ ο Παβίσεβιτς επέστρεψε μετά από λίγο. Ο διαιτητής έφυγε για τα αποδυτήρια και γύρισε μετά από 10 λεπτά.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Ανόρθωση να επικρατεί 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα