ΕΜΠ | Μεταπτυχιακές σπουδές στα «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα»

Το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Τεχνο-οικονομικά Συστήματα του ΕΜΠ ανακοινώνει την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων της 14ης σειράς Μεταπτυχιακών Σπουδών με έναρξη μαθημάτων 25 Φεβρουαρίου 2013.

Οι ειδικεύσεις που προσφέρονται είναι:

Διοίκηση Τεχνολογικών ΣυστημάτωνΔιοίκηση Συστημάτων Παραγωγής

Στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει μελλοντικά στελέχη στην διοίκηση επιχειρήσεων και στην υλοποίηση τεχνικών έργων μεγάλης κλίμακας, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία

στην απαιτητική και ταχύτατα μεταβαλλόμενη κοινωνία της πληροφορίας.

Ωστόσο στο ΜΠΣ διδάσκουν καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και άλλων Πανεπιστημίων. Η διάρκεια είναι δύο χρόνια.

Ύστερα την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων ο σπουδαστής εκπονεί μια μεταπτυχιακή εργασία.

Δεκτές γίνονται υποψηφιότητες όσων ο νόμος ορίζει και κυρίως αποφοίτων Τμημάτων/Σχολών του ΕΜΠ και άλλων Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας, αποφοίτων Τμημάτων κυρίως Οικονομικής ή Θετικής κατεύθυνσης Ελληνικών ΑΕΙ, καθώς και συναφών ισοτίμων Σχολών και Τμημάτων αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Για την επιλογή των σπουδαστών θα ληφθούν υπόψη: ο γενικός βαθμός πτυχίου σε συνδυασμό με την εργασιακή εμπειρία, η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, οι συστατικές επιστολές και οι ικανότητες του υποψηφίου όπως θα φανούν από την αίτηση και τη συνέντευξη.

Η επιλογή των εισακτέων θα γίνει με βάση τα προαναφερόμενα κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη τις περιορισμένες θέσεις του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, από Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 έως Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, ώρες 10:00 με 14:00 στη Γραμματεία των μεταπτυχιακών σπουδών (Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα) στα Νέα Κτίρια της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, τον φάκελο της αίτησης που πρέπει να περιλαμβάνει:

Αίτηση σε ειδικό έντυπο. Το έντυπο αυτό διατίθεται από την Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ή μπορείτε να την κατεβάσετε από το website του Προγράμματος (Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα):

Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίουΒεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους προέρχονται από πανεπιστήμια της αλλοδαπήςΕπικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας μαθημάτωνΕπικυρωμένο αποδεικτικό Αγγλικής γλώσσας ή άλλων ξένων γλωσσών, οι δε αλλοδαποί και της Ελληνικής γλώσσαςΠλήρες Βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε και έκθεση ενδιαφερόντωνΔύο συστατικές επιστολές (από ακαδημαϊκό ή εργασιακό περιβάλλον)

Πληροφορίες

Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα» (τηλ. 210 7722552 – 210 7724317 Ε-mail: [email protected], Website: http://mycourses.ntua.gr/, Δ/νση: Ηρώων Πολυτεχνείου 9, 157 73 , Ζωγράφου).

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες, Μεταπτυχιακές Σπουδές και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάνε Like στην ειδική σελίδα του Neolaia.gr στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα