ΕΜΠ | Εξειδικευμένα σεμινάρια eLearning

17:23 24/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Η Ομάδα Διδακτικού Προσωπικού, οι Μεταπτυχιακοί Σπουδαστές και οι Διδάκτορες Ερευνητές του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Πολυμέσων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου επιμελούνται, εποπτεύουν και υποστηρίζουν την διεξαγωγή των ακόλουθων εξειδικευμένων σεμιναρίων τηλε κατάρτισης: Σεμινάρια: C & Applications Java ASP.net 4.0 C# & net 4.0

Linux, Android, Joomla, CMS, Flash, CS4, PHP & MySQL Dreamweaver CS4 Networks Intro, CCNA, CCNP, SPSS, Autocad 2D, MATLAB, GIS επισκεφθείτε μας στο elearn.medialab.ntua.gr.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε απόφοιτους ΙΕΚ, ΤΕΙ & ΑΕΙ με βασικές γνώσεις χρήσης Υπολογιστή, καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας και με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet. Στο πλαίσια των μαθημάτων διατίθενται εκπαιδευτικά βοηθήματα, σημειώσεις και λογισμικό που καλύπτουν όλες τις διδακτικές ανάγκες των καταρτιζομένων.

Η γνωστική ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος πιστοποιείται με βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης που χορηγείται από το Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων του ΕΜΠ.

Η Ομάδα Διδακτικού Προσωπικού εποπτεύει τη λειτουργία των σεμιναρίων ανευ αμοιβής. Η όλη δραστηριότητα αποσκοπεί στην οικονομική υποστήριξη των εισηγητών που είναι, κατά προτεραιότητα. Μεταπτυχιακοί Σπουδαστές και Διδάκτορες Ερευνητές του Εργαστηρίου. Την Διοικητική και οικονομική διαχείριση των σεμιναρίων προσφέρει η εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Cybertips.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και την 14.10.12.

Αναλυτικά τα προγράμματα διατίθενται στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου http: elearn.medialab.ntua.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την κα Ε. Μπαφίτη καθημερινά από 09.00 έως 17.00. τηλ. 210 72 41 721 email: secretariat medialab.ntua.gr.

Δείτε το σχετικό pdf

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάντε Like στην ειδική σελίδα του Neolaia.gr στο Facebook:

Keywords
Τυχαία Θέματα