Ε. Βενιζέλος | Ζητά οπωσδήποτε ντιμπέιτ

15:45 27/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Ανοιχτή επιστολή σε όλα τα μεγάλα κόμματα έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητώντας οπωσδήποτε την εξεύρεση μιας λύσης προκειμένου να διεξαχθεί ένα τηλεοπτικός διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Σε αυτήν γράφει τα παρακάτω:

«Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται πλέον στην τελευταία εβδομάδα. Πρακτικά απομένουν ελάχιστες ημέρες κατά τις οποίες μπορεί να διεξαχθεί τηλεοπτικός διάλογος μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων.

Παρότι οι εκλογές

της 6ης Μαΐου είναι οι κρισιμότερες για τον τόπο μετά το 1974 κινδυνεύουν να είναι αυτές στις οποίες ακυρώθηκε πλήρως η έννοια του τηλεοπτικού διαλόγου.

Για λόγους σεβασμού προς τον πολίτη προτείνω έστω και την ύστατη στιγμή να συμφωνήσουμε στη διεξαγωγή ενός τουλάχιστον τηλεοπτικού διαλόγου μεταξύ των Προέδρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων της προηγούμενης Βουλής που συμφωνούν σε κάτι τέτοιο. Οι όροι του διαλόγου μπορούν να ρυθμιστούν από τους δημοσιογράφους που θα επιλεγούν ως συντονιστές.

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα επικοινωνήσει το ταχύτερο με τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων να βρεθεί μια καλόπιστη και εφικτή λύση.

Φιλικά, Ευάγγελος Βενιζέλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα