ΑΠΘ Mobile | Το Αριστοτέλειο τώρα και στο Android κινητό σου

10:23 12/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Εφαρμογή «ΑΠΘ Mobile» δημιούργησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών και της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ με σύγχρονες υπηρεσίες.

Σκοπός της εφαρμογής αυτής είναι η παροχή χρήσιμων λειτουργιών μέσω κινητού τηλεφώνου προς φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και επισκέπτες.

Υπενθυμίζω πως μέχρι στιγμής, το μόνο που είχαμε δει μέχρι στιγμής, ήταν μια εφαρμογή για τις αστικές

συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης από φοιτητές του ΑΠΘ.

Μέσα σε αυτήν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες όπως:

Αναζήτηση προσώπωνΑνακοινώσεις του ΑΠΘΧάρτη του πανεπιστημίουΔιοικητική Δομή του ΙδρύματοςΣχολές και ΤμήματαΒαθμολογίες στο οποίο ο φοιτητής μπορεί να μάθει άμεσα για τον βαθμό του στις εξετάσεις.Αναζήτηση στην ΒιβλιοθήκηΠληρότητα Νησίδων. Σε live χρόνο και με καθυστέρηση δεκαλέπτου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να μάθει για τις ελεύθερες θέσεις εργασίας στις νησίδες Η/Υ.Μενού Λέσχης. Το καθημερινό φαγητό του εστιατορίου του Πανεπιστημίου χωρισμένο σε μεσημεριανό και βραδινό, όπως και τις επιλογές που υπάρχουν.Δρομολόγια Λεωφορείων.Μπορείτε να το κατεβάσετε στο Android smartphone σας από εδώ.

Τέλος η εφαρμογή αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και για iOS συσκευές.

Μια πολύ καλή κίνηση από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και πιστεύουμε και σε κάτι ανάλογο και από τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα