Απόψεις | Τουρισμός ή εκμετάλλευση;

10:47 8/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Τέλειωσαν τα Χριστούγεννα, έτσι λοιπόν και εγώ είπα να πω γράψω την άποψη μου για κάποια θέματα μπας και ευαισθητοποιηθεί κανένας και αλλάξουν τα πράγματα. Η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, πράγμα που το βιώνουμε καθημερινά.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα όμως καταφέρνω και τα βγάζω πέρα. Έτσι λοιπόν και εγώ είπα να πάω κάπου τα Χριστούγεννα. Σήκωσα το ακουστικό και μπήκα στην διαδικασία να κλείσω ένα

δωμάτιο είτε στην Αράχοβα, στο Πήλιο ή στα Καλάβρυτα. Κατέβασα το ακουστικό μετά από ένα τέταρτο δυσαρεστημένος από τις τιμές που άκουσα. Καταλαβαίνω ότι είναι ο μήνας που θρέφει τους 11 αλλά θα μπορούσατε να ρίξετε τις τιμές λίγο. Πιο συγκεκριμένα έρχομαι να σας κάνω μια ερώτηση γιατί να μην πάτε στο εξωτερικό και να δώσετε τα λεφτά σας σε κάτι που δεν αξίζει. Είμαι σίγουρος πως πολλές φορές έχετε νιώσει την ελληνική αγένια και απροθυμία. 

Προσωπική μου άποψη και πρόταση που δεν είναι απαραίτητο να την ενστερνιστείτε, είναι να αρχίσετε να ψάχνετε τις προσφορές μέσα από το διαδίκτυο και να μην χαρίζετε τα χρήματα σας σε αυτούς που δεν το αξίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα