Απόψεις | Σκαΐ Εφραί(μ)νει Καραμανλή!

Οκ πάσο. Δεν είμαι δικαστής, δικαστικός, δικηγόρος, άνθρωπος που ξέρει απέξω τους νόμους και αποδίδει δικαιοσύνη.

Εγώ απλώς δύο παρατηρήσεις θέλω να κάνω.  Για αρχή δεχόμαστε ότι ο Βαξεβάνης είναι τρελός, πως όλα αυτά που λέει στο blog του (διαβάστε ειδικά το ΣΚΑεΙ όλη η αλήθεια για το ντοκιμαντέρ)  είναι παραπληροφόρηση, γιατί είναι αντίχριστος και επίγειος εκπρόσωπος των Ελ.

Η υπεράσπιση του Εφραίμ

κάνει συνέχεια λόγο για το περιβόητο «Ναι, ο Εφραίμ τους  πείραξε, τόσοι είναι έξω». Είδα ένα ξεδιάντροπο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ, να συγκρίνει τις περιπτώσεις Μάκη Ψωμιάδη και πώς η δικαιοσύνη, ενώ δεν έκανε σωστά τη δουλειά της τότε, τώρα βάζει τον Εφραίμ φυλακή.

Αυτό δεν είναι επιχείρημα ούτε για παιδιά δημοτικού….

Αν το να αγοράζεις ένα ακίνητο από το δημόσιο με ένα εκατομμύριο ευρώ και να το πουλάς μετά από ένα μήνα τριάντα, δεν είναι ποινικό αδίκημα, η δικαιοσύνη ξέρει. Αν είναι ένοχος, να πάει φυλακή, τέλος.

Το δεύτερο τώρα.

Είσαι ο Καραμανλής και η αντιπολίτευση σου «στήνει» ένα ξεδιάντροπο παιχνίδι να σε εκθέσει.  Η επιλογή του να κλείσεις τη Βουλή και να πεις «πάμε σε εκλογές», δεν είναι ευθεία πολιτική θέση για το θέμα; Και αν σημαίνει πως «θεωρώ ότι είναι αθώοι, αλλά με κέρδισε το σύστημα», δε δείχνει ανικανότητα;

Οι ορέξεις αυτών, που ονειρεύονται Καραμανλήδες και Σημίτηδες, καλό είναι να κοπούν. Γιατί κάνουμε υπομονή και βάζουμε πλάτη να (μας) αλλάξετε. Αλλά κάτι τέτοιο, μην το διανοείστε καν..

Keywords
Τυχαία Θέματα