Αλλεπάλληλες επιθέσεις σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (videos)

22:15 21/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Δύσκολο το διήμερο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αφού τρία μέλη της έχουν δεχτεί φραστικές επιθέσεις τις τελευταίες μέρες.

Αρχικά, το χορό άνοιξε ο κ. Βενιζέλος, όταν χθες στη Ν. Σμύρνη, πολίτες τον υποδέχθησαν με βρισιές, άγρια γιουχαρίσματα και ιαχές «προδότες» και «γερμανοτσολιάδες»

Συνέχεια είχε ο κ. Ευθυμίου, που όπως υποστηρίζει δέχτηκε επιθέσεις από Χρυσαυγίτες:

«Σήμερα το πρωί μαζί με άλλους 50 πολίτες είχαμε

μια ανοιχτή συνάντηση στην κεντρική πλατεία στο Μαρούσι και μιλάγαμε πολιτικά. Στις 12.30 εμφανίστηκε ένα συντεταγμένο μπλοκ της Χρυσής Αυγής, με σημαίες και στολές, έκαναν το γύρω της πλατείας σε στρατιωτική διάταξη και μοιράζοντας εφημερίδες και προεκλογικό υλικό των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν δύο γύρους της πλατείας και στον τρίτο γύρο έκαναν επίθεση σε όλους τους πολίτες, όχι μόνο σε μένα, που πιστεύουμε ότι υπάρχει το δικαίωμα στην ανοιχτή πολιτική συζήτηση και κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλο τη θέλησή του με τη βία. Επιχείρησαν να μας διακόψουν, οι πολίτες στάθηκαν σωστά, προάσπισαν το δικαίωμα στην ελευθερία του χώρου. Οι Χρυσαυγίτες πέρασαν σε ανοιχτές πράξεις βίας, πέταγαν ό,τι υπήρχε πάνω στα τραπέζια, κανάτες, ποτήρια, είναι τυχαίο που δεν υπάρχουν θύματα.»

Tέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, επρόκειτο να μιλήσει σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Αμαρουσίου όταν η παρουσία ομάδας 50 τουλάχιστον νεαρών προκάλεσε ένταση.

Οι νεαροί, ανήκουν στον αντεξουσιαστικό χώρο (σύμφωνα με το newsbomb), άρχισαν να μοιράζουν κείμενα και να ρίχνουν φειγ βολαν, φωνάζοντας παράλληλα και συνθήματα.

Ο υπουργός, «απάντησε» με 7 συλλήψεις.

Και η προεκλογική περίοδος, συνεχίζεται…

Keywords
Τυχαία Θέματα