Αλέξης Τσίπρας | Αισθανόμαστε περήφανοι που συμμετέχουν δύο δικά μας μέλη

Την συμπαράσταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο πλήρωμα του ιστιοφόρου «Estelle», το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στο λιμάνι της Γάζας και αναχαιτίστηκε σήμερα από το ισραηλινό ναυτικό, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αισθανόμαστε περήφανοι που σε αυτήν την αποστολή ανθρωπιστικής αλληλεγγύης συμμετέχουν δυο μέλη της Κοινοβουλευτική μας Ομάδας«, δήλωσε ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στη

συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ

«Δυο γνήσιοι εκπρόσωποι ενός λαού που δοκιμάζεται και αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και δημοκρατία 2,5 χρόνια τώρα και οι οποίοι κομίζουν μήνυμα αλληλεγγύης σε ένα λαό που χρόνια τώρα δοκιμάζεται και περήφανα αγωνίζεται για ζωή και ελευθερία. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό συμβολικό μήνυμα«, ανέφερε.

«Ας γνωρίζουν οι εχθροί της ειρήνης και της συνεργασίας των λαών ότι πιο ισχυρό όπλο απ΄ όλα τα οπλικά συστήματα είναι το όπλο της αλληλεγγύης των λαών», τόνισε ο κ. Τσίπρας. «Και αυτό το ισχυρό όπλο εμείς απέναντι σε κάθε λαό, ακριβώς επειδή θέλουμε να αξιοποιούμε αυτό το όπλο και για τη δική μας προστασία και θέλουμε τούτη την ώρα την αλληλεγγύη όλων των λαών της Ευρώπης και του κόσμου, το όπλο της αλληλεγγύης θα το έχουμε ψηλά στις αξίες και τις δράσεις μας«, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα