YouTube | Διαγωνισμός βίντεο μικρού μήκους!

16:47 30/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Καλά διαβάζετε λοιπόν! Πρόκειται για έναν νέο διαγωνισμό Your Film Festival, που διοργανώνεται από το YouTube και δίνει τη δυνατότητα σε επίδοξους σκηνοθέτες και σεναριογράφους να δημιουργήσουν το δικό τους video μικρού μήκους.

Ωστόσο η καλύτερη ταινία μικρού μήκους θα κερδίσει 500.000 δολάρια. Να σας ενημερώσω πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις

προτάσεις τους, από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2012.

Στη συνέχεια οι δημιουργίες θα αξιολογηθούν με βάση το σενάριο, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία. Τα βίντεο θα πρέπει να έχουν μήκος μέχρι 15 λεπτά και δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιοποιηθεί πριν την πρωτοχρονιά του 2010.

Έτσι η κριτική επιτροπή YouTube θα δει όλα τα βίντεο των συμμετεχόντων και θα επιλέξει τα 50 καλύτερα, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να τα ψηφίσουν οι χρήστες της δημοφιλής ιστοσελίδας.

Τέλος τα 10 δημοφιλέστερα βίντεο θα προβληθούν στο Φεστιβάλ Βενετίας, ενώ το καλύτερο θα κερδίσει 500.000 δολάρια με τον δημιουργός του, να έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με το σκηνοθέτη Ridley Scott και την ομάδα του.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Ποιος «ψήνεται»;

Keywords
Τυχαία Θέματα