UTOPIA 12 @ Gazi Music Hall || Orbital – K. Bήτα

16:53 31/5/2012 - Πηγή: Neolaia


Η SPICY ENTERTAINMENT
Παρουσιάζει
UTOPIA 12 @ Gazi Music Hall (πρώην Entertainment Stage)
ORBITAL – K. BHTA + WISE LINES and more deejays
Plus After show DJ SET BY NOMI RUIZ (singer of JESSICA 6)
Ιερά Οδός 7-13
The place to be on Saturday June 23rd
Μια μοναδική οπτικοηχητική electro-dance

εμπειρία, με τους Orbital,Κ.ΒΗΤΑ, WISE LINES και after show dj set από την Νοmi Ruiz
+more dee jays, on a night that will blow your mind !!!!!!!

Αν η διαφυγή είναι αυτό που όλοι αναζητούμε, τότε ο ιδανικός τόπος είναι εδώ και είναι τώρα !!! ‘Η μάλλον ο «ου- τόπος» (η ιδανική κατά Τόμας Μουρ κοινωνία) είναι εδώ, στην καρδιά της Αθήνας, στο αγαπημένο Γκαζοχώρι και ο χρόνος είναι το
Σάββατο 23 Ιουνίου

Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, Orbital, έρχονται στην Αθήνα σαν το μεγάλο όνομα σε ένα μοναδικό electro-dance event που φιλοδοξεί να σφραγίσει το φετινό καλοκαίρι!

Το μεγαλύτερο ντουέτο της βρετανικής electronica, που κυριάρχησε στην παγκόσμια dance σκηνή, θα μας επισκεφθεί για μία μόνο εμφάνιση, στο UTOPIA 12 @ Gazi Music Hall το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.

Γνωστοί για τον live αυτοσχεδιασμό κατά την διάρκεια των συναυλιών τους, αλλά και τα εντυπωσιακά spaced out visuals, έρχονται για να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.

Η εμφάνισή τους, σε ένα χώρο όπου τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα (για αυτό και σπεύσατε) θα φιλοξενήσει κομμάτια από την νέα τους κυκλοφορία, Wonky, καθώς και παλιά αγαπημένα όπως τα «Halcyon», «Satan», το theme song της ταινίας «The Saint», «The Box», «Belfast” καθώς και την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του Doctor Who theme που όλοι μας χορέψαμε!

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό «Q» οι Orbital είναι στην λίστα με τους
«50 καλλιτέχνες που πρέπει να δούμε …. όσο ζούμε!»

K BHTA

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωτεργάτης της Ελληνικής Ηλεκτρόνικα συναντά τους Orbital επί σκηνής. Η αρχή έγινε στοElectron Festival στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2000. Αυτή τη φοράσε ένα fully air-conditioned venue στην καρδιά του καλοκαιριού οΚ.ΒΗΤΑ ενώνει τα ηχοτοπία του με την μαγεία των Orbital δίνοντάς μας για μια ακόμη φορά μια γεμάτη συναισθήματα εμπειρία.

Ο Κ.ΒΗΤΑ είναι ο γοητευτικός, εσωστρεφής, «σοφός», ρομαντικός δημιουργός, μέλος της μπάντας που έγραψε με κεφαλαία γράμματα το ηλεκτρόνικα στα ελληνικά, αυτός που ανέπτυξε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη και μας προτρέπει να ακολουθούμε την εσωτερική μας φωνή. Οι εμπνευσμένοι στίχοι του και οι δυναμικές προεκτάσεις των μουσικών αναζητήσεών του μας καλούν να διασχίσουμε μαζί του ένα πρωινό τον κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο, να αγαπήσουμε τους ανοιχτούς ουρανούς και τη γη που είναι πιο όμορφη από εμάς…

Όπως οι ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του “….ένας ωραίος ανοιχτός ουρανός μπορεί να με πάει πιο μακριά από το χτες, από αυτό που ήδη γνώριζα. Αρκεί να το θέλω, να το πιστεύω…”

Η NOMI RUIZ (τραγουδίστρια των JESSICA 6) στο line-upτου UTOPIA 12!!!

Οι Jessica 6 φτι

Keywords
Τυχαία Θέματα