Oι 10 πιο αναμενόμενες ταινίες για το 2012

Εντάξει, το ξέρω, το 2012 σαν έτος θα είναι και το τελευταίο μας πάνω στη γη. Α, μπούρδες, αν είναι τότε κάθισε απολαυστικά στο σινεμά ή σπίτι σου και δες όσες περισσότερες ταινίες μπορείς, για να το απολαύσεις μέχρι θανάτου. Οι καλύτερες ταινίες για το 2012 έχουν αρχίσει και διαρρέουν σιγά-σιγά στο διαδίκτυο και εσύ δεν έχεις παρά να περιμένεις την επίσημη ή μη κυκλοφορία!

1. The Dark Night Rises – Βρείτε έναν που δεν περιμένει να δει τον ολοκαίνουργιο Batman,

αλλά και την Anne Hathaway στο ρόλο της Catwoman.

2. The Avengers – Ο λόγος αυτής της ταινίας και όχι δεν είναι η Marvel, αλλά η sex bomb και όλα τα σχετικά επίθετα, Scarlett Johansson.

3.  The Hobbit: An Unexpected Journey – Eντάξει παραδέξου το, σου έλειψαν. Αν όχι όλη η παρέα του δαχτυλιδιού (γιατί υπάρχει και αυτή της φεγγαρόπετρας), τουλάχιστον ο Bilbo Baggins είναι πάλι πίσω και μας εξηγεί την ιστορία του.

4. Prometheus – Η νέα ταινία του Ridley Scott (για την οποία σου μίλησα πρόσφατα), με πολλή δράση και full ψηφιακή επεξεργασία. Why not?

5. The Amazing Spider-Man – Εκεί στο Hollywood μεριά, νομίζω ότι οι σεναριογράφοι, έχουν αρχίσει να ξεμένουν από ιδέες. Δεν εξηγούνται αλλιώς, όλα αυτά τα sequels και prequels και δεν ξέρω τι άλλο. Η ταινία για τον άνθρωπο αράχνη σύντομα στους κινηματογράφους.

6. The Hunger Games – Βασισμένο στην τριλογία της Suzanne Collins, έχει κάτι από Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, κάτι από Resident Evil, αλλά και το 1984 του George Orwell.

7. Men In Black III – Πάλι τα ίδια να λέω; Βγαίνει σύντομα με θέμα και πλοκή που εγώ προσωπικά δεν θα τρέξω να παρακολουθήσω. Άλλα λένε οι ειδικοί βέβαια.

8. Brave – 3D animation με την περιήγηση μιας καταραμένης κοπέλας από μία γριά μάγισσα. Ακούγεται τυποποιημένο (Πεντάμορφη και Τέρας), αλλά ακούγονται πολύ καλά λόγια.

9.  The Dictator – Τα λόγια είναι περιττά. Αυτός ο άνθρωπος κάποια μέρα θα χαθεί στα γυρίσματα, να μου το θυμηθείς. Ο Sascha Baron Cohen για ακόμη μία φορά αποδεικνύει πόσο «κάφρος» μπορεί να γίνει. Μας το έχει αποδείξει περίτρανα και στο παρελθόν.

10. The Raven – Λίγο το θρίλερ, λίγο ο θεός και λίγο το spooky trailer σε κάνουν να θες να πας σινεμά με μία γαβάθα pop corn και να κρατάς σφιχτά την διπλανή σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα