Neolaia’s Favourite | Αγαπημένο τραγούδι RHCP!

18:53 4/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Η μεγάλη μέρα για τη συναυλία των RHCP έφτασε και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για την έναρξη της κατηγορίας Neolaia’s Favourite!

Ας δούμε τις προτιμήσεις των ανθρώπων του site για το αγαπημένο τους τραγούδι RHCP:

Νικόλας Μπαρδάκης – Hump De Bump

Δίνει ρυθμό και κουνάω το καλογυμνασμένο μου κορμί με το συγκεκριμένο

κομμάτι. Εικόνες από παλιό Σταυρό του Νότου στο μυαλό.

Γιώργος Γκριτζάλας – Dani California

Το θέμα που ετέθη από την αρχισυνταξία (πςςςς) με προβλημάτισε αρκετά, γιατί δεν ήξερα τι να επιλέξω. Να βάλω ένα άγνωστο τραγούδι να το παίξω ιστορίας ή να βάλω ένα εμπορικό για να μη με κράξουν όσοι με ξέρουν; Τελικά το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από εκεί, και αφού απέκλεισα το Can’t Stop που παίζει 100 φορές την ημέρα σε διαφήμιση, θα προτείνω το Dani California, για να συνεχίσει να μην ξεχωρίζει κανένα κομμάτι και να είναι derby το ποιο θα κερδίσει!

Γιώργος Τσαλίκης – Don’t Forget Me

Αμφιταλαντευόμενος μεταξύ σπουδαίων κομματιών, βρήκα αυτό που ακόμα και σήμερα μπορώ να το ακούσω νιώθοντας ότι δεν έχει κορεσθεί ούτε στο ελάχιστο… Το βίντεο αποδεικνύει γιατί έχουν ένα δίκιο, όσοι λένε ότι χωρίς Frusciante προτιμούν να κάτσουν σπίτι..

Τερέζα Λίτσα – Californication

Μου πήρε αρκετή ώρα να καταλήξω ποιο είναι το αγαπημένο μου τραγούδι των RHCP και ξαφνικά συνειδητοποίησα πως ενώ ποτέ δεν τους δήλωνα στα τοπ αγαπημένα μου ακούσματα, λατρεύω πολλά τραγούδια τους. Μετά από ακρόαση δυο ολόκληρων δίσκων, διαλέγω ως αγαπημένο το Californication. Απλά γιατί τους έμαθα με αυτό και ακόμα θυμάμαι το βιντεοκλίπ. Με μεγάλη δυσκολία λοιπόν, Californication!

Χρήστος Πανάγος - SnowΧορευτικός ρυθμός, πολύ δυνατή αρχή, μακράν το αγαπημένο μου!
Μανώλης Γιαννίκιος- Around the World και Aeroplane

Το πρώτο είναι συναισθηματικής αξίας γιατί ήταν ένα από τα πρώτα 5 βίντεο κλιπ που είδα ποτέ μου στο Mtv και μου πήραν το κεφάλι. Το δεύτερο είναι από τα πιο groovy κομμάτια που έχουν γράψει και έχει ρεφρενάρα με στίχους που εκφράζουν ωραία πράγματα.

Στέλλα Γεωργίου – Otherside

Ήταν και εύκολη και δύσκολη μαζί η επιλογή μου. Με το ζόρι πρέπει να ξέρω 3 τραγούδια από Red Hot Chilli Peppers (μη με βρίσετε πολύ οι απανταχού fans τους) αλλά δεν είναι τέτοια τα ακούσματά μου! Κατέληξα όμως σε ένα πολύ γνωστό, που το ξέρουνε κι οι πέτρες τύπου και αυτοί που είναι σαν κι εμένα. ψιλοάσχετοι από τέτοια! Ορίστε. «Otherside» .

Αλέξης Μαβραγάνης – Can’t Stop

Αντίθετα με όσους το φοβήθηκαν, θα διαλέξω το «Can´t stop» ακριβώς επειδή υπήρξε το τραγούδι της διαφήμισης-προώθησης της συναυλίας. Παρότι, όντως, μας «πήραν τα αυτιά» με το συγκεκριμένο κομμάτι, ταυτόχρονα, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για το τραγούδι των RHCP που μπορεί να παιχθεί με μυριάδες διαφορετικούς τρόπους, ακόμα και με κλαρίνο ή λύρα ή οποιοδήποτε άλλο μουσικό όργανο, και να είναι το ίδιο ή και πιο σούπερ από την αρχική του εκτέλεση!

Μπέλε – «Love rollercoaster» single απ’ το soundtrack Beavis & Butthead do America

(α) γιατί περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της αι

Keywords
Τυχαία Θέματα