Neolaia.gr | Top posts for 2011!

Πάει και αυτό. Το έτος 2011, απομακρύνεται και από καθαρή περιέργεια κάναμε μία σούμα στις κατηγορίες πού κέντρισαν το ενδιαφέρον σας όλη τη χρονιά και μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε τα 8,4 εκατομμύρια επισκέψεις φέτος!

Στον τομέα παιδεία, φυσικά οι πανελλαδικές εξετάσεις 2011, οι βάσεις 2011 και η συνεχής ενημέρωση για τις καταλήψεις,

μας έκαναν άλλη μία φορά τη Νο1 επιλογή σας για ενημέρωση και συζήτηση.

Στην κοινωνία, τα Αφιερώματα ξεχώρισαν στις προτιμήσεις σας (βλ. Αφιέρωμα | 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα όνειρα! ή Αφιέρωμα | Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ένα όνομα μια ιστορία!). Μαζί όμως καλύψαμε και όλες τις μεγάλες απεργίες και τα σενάρια κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Επίσης, ο μεγάλος στόχος μας, οι Απόψεις, δικές μας και δικές σας, αποτέλεσαν αφορμή μικρών και μεγάλων συζητήσεων.

Αλλά και στα αθλητικά, είτε με χιουμοριστικά βίντεο, είτε με την εκτενή κάλυψη του Eurobasket 2011, φαίνεται ότι σας κερδίζουμε σιγά σιγά! Μην ξεχνάμε και τον zogra, που στο στοίχημα έχει σημειώσει ένα πολύ δυνατό ρεκόρ!

Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω, τη δουλειά που κάναμε όλο το χρόνο στις κατηγορίες Κόσμος και Παράξενες Ειδήσεις.

Στην τεχνολογία, μαζί καλύψαμε την όλη… αποκάλυψη του iPhone 4s, ενώ η είσοδος των social networks στη ζωή μας, δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους, γνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα την αποδοχή σας.

Στον τομέα ψυχαγωγία, τι θα μπορούσαμε να πούμε; Ο Κινηματογράφος, με τις κριτικές ταινιών, αλλά και τις προτάσεις μας για DVD, φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως σας έλκει!

Τα τηλεοπτικά νέα, όσο και αν η ΤV δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της, φαίνεται πως σας ενδιαφέρουν ακόμα, δεν είναι τυχαίο εξάλλου το συνεχές search για τη… ζωή του Μανωλάκη από το καφέ της χαράς!

Για τις συναυλίες 2011, τα είπαμε και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε το ίδιο καλά και με τις συναυλίες 2012, με το μεγάλο όνομα, αυτό των RCHP να έχει ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα και τα shares!

Στο design, η street art πρωταγωνίστησε!

Ακόμα, στην κατηγορία του έρωτα, τόσο οι σχέσεις (που το 2012 θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με καλύτερο τρόπο βλ Σχέσεις | Ατάκες χωρισμού! όσο και το Sexy and Famous) πρωτοστάτησαν!

Tέλος, η κατηγορία fun, ξεχώρισε, με ορισμένα posts να είναι πραγματικά διαμαντάκια, όπως η Έκθεση μαθητή Δημοτικού | Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚ με επιχειρήματα και το Γιάννης Μποτζόβης, live!

Μην ξεχνάμε και τις υπηρεσίες φυσικά Αναζήτησης εργασίας και Κατοικίας.

Επίλογος

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, σίγουρα κάναμε λάθη (ποιος δεν κάνει;), όμως μάθαμε από αυτά και το 2012, υποσχόμαστε να είμαστε το ίδιο περιεκτικοί, το ίδιο συνεπείς και φυσικά το ίδιο διασκεδαστικοί.

Σας ευχαριστούμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα