Neolaia SumUp #8 | Τα καλύτερα της εβδομάδας σε ένα άρθρο!

13:15 7/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Άργησα λίγο, μία τα Θεοφάνια χτες, μία που είχα να κάνω μία εργασία για το Πανεπιστήμιο (ναι, αυτό που έβγαλε και γκράντε σποτάκι σου λέει), μου έδωσα άδεια όλη μέρα, πήγα στο Galaxy (με ό,τι λεφτά είχαν περισσέψει από τα δώρα του Άη Βασίλη) και είπα να πιάσω σήμερα το χρονοβόρο SumUp #8. Και αφού ξεκινήσαμε δημιουργικά με σποτάκια, δείτε τις καλύτερες διαφημίσεις του 2012, τις οποίες και έχουμε σε δύο μέρη: το πρώτο και το δεύτερο!

Μπήκε το ’13 λοιπόν, διαβάσαμε τις αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς και βρήκαμε ένα ξεχασμένο

διαμάντι στην αρθρογραφία μας: Η Τερέζα, (ναι, είναι η μία από τις 2 αναγνώστριες της στήλης μου), μας θύμισε το επιτραπέζιο φιδάκι. Υπάρχει και σύγχρονο edition άραγε, ή μόνο αυτό του 3310; Όχι τίποτα άλλο, αλλά τα επιτραπέζια έχουν πλάκα (μερικές φορές). Και μιλώντας για διαμάντια, η δεύτερη αναγνώστρια της στήλης, η Στέλλα, έγραψε το πως φτιάχνονται τα μακαρόνια με κιμά (που σημαίνει πως μπορεί κάποια στιγμή να μην ξέρω να φτιάχνω μόνο τοστ) και έκανε και ένα αφιέρωμα σε μία από τις πιο cult εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» με τον κυρ-Αντρέα. Επικό.

Τελείωσαν σου λέει και οι αποχρώσεις του γκρι και τώρα τι θα διαβάζουν τα κοριτσάκια; Μόνο κόσμο; Σε κάθε περίπτωση εμείς για τον τομέα σχέσεις και sex που είναι ο αγαπημένος σας για κάποιο άγνωστο λόγο (και καλά), σας έχουμε τους 5 τρόπους να αντισταθείτε στον πρώην, το νοσοκομείο του sex στην Κίνα και μία έρευνα που λέει πόσους εραστές έχει η μέση Eλληνίδα.

Άρθρο που διαβάστηκε πολύ αυτή την εβδομάδα ήταν και το τι χρειάζεται να ξέρετε πριν κάνετε το πρώτο σας τατουάζ. Πονάω και μόνο στη σκέψη, αλλά υπάρχει μία φήμη πως η αγαπημένη μου Emma Watson (που όπως θα δείτε της έκανα νέο αφιέρωμα, γιατί για κάποιο λόγο ο Μανώλης δεν την έβαλε στο Best Of Sexy And Famous) έκανε tramp stam και… μπράβο της. Αυτό είναι Τέχνη. Τέχνη; Ναι Τέχνη! Όπως η ταινία που βγαίνει τον Απρίλιο, ανυπομονώ και την λένε… jOBS. Έτσι θα λένε την ταινία για τον Jobs. Ευφάνταστος τίτλος;

Θα κλείσω το SumUp με το καινούριο noteblog #17 που έγραψε ο Τσαλίκης, γιατί όπως (σχεδόν) πάντα είναι από τα αγαπημένα μου άρθρα στο neolaia.gr, από αυτά που αξίζει να διαβάσει κανείς.

ΥΓ 1: Εσείς που είστε φανς του Hobbit, βρήκαμε που μεθάνε. Αμέ.

ΥΓ 2: Τι κρύο ρε γαμώτο; Τζάμπα το αφιέρωμα στα χιονοδρομικά, θα χιονίσει και στην Αθήνα. Όσοι ενδιαφέρεστε πάντως, προστέθηκαν το Σέλι, το Ανήλιο Μετσόβου και το Φαλακρό. Αν είχαμε λεφτά θα πηγαίναμε κι εμείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα