Neolaia SumUp #5 | 25+3 άρθρα από την εβδομάδα που πέρασε!

Εβδομάδα που επισκιάστηκε από το μακελειό σε σχολείο στο Κονέκτικατ, γεγονός που έκανε τον Obama να δακρύσει on camera, όμως επειδή το concept του SumUp το ξέρετε, θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε τις «άλλες ειδήσεις» της εβδομάδας. Ειδήσεις που συνήθως περνάνε στα… ψιλά και όσοι μας διαβάζετε, ξέρετε πως είναι ένας καλός τρόπος να κάνετε μία επίδειξη γνώσης άχρηστων πληροφοριών στην παρέα σας…!!

Ξεκινάμε

με κάτι χρηστικό και που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, τις αντιστοιχίες των τμημάτων για τις μεταγραφές, αλλά και τα κριτήρια τα οποία θα πρέπει να πληρούνται, μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα βοηθάει το να σπουδάζει κάποιος κοντά στο σπίτι του.

Κατά τα άλλα, βγήκε μία έρευνα που θα κάνει happy πολλούς Έλληνες αν επιβεβαιωθεί, μιας και το έχουμε «τερματίσει» σα χώρα το κινητό. Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, τα κινητά δε φαίνεται να μπορούν να ενοχοποιηθούν για την εμφάνιση γλοιώματος. Παραταύτα, όσο λιγότερο το χρησιμοποιούμε όλοι (ναι ξέρω, κάτι σας είπα τώρα) τόσο το καλύτερο. Τώρα που είπα κινητά, δείτε και τη φωτογραφία που τραβήξαμε με τα χεράκια μας μέσα στην εβδομάδα και δείχνει την πραγματικά πιο awkward οθόνη να διαφημίσεις το νέο iPhone 5!

Στα καλά της εβδομάδας, συγκαταλέγονται -εγώ γράφω το άρθρο, άρα εγώ αξιολογώ τη σημαντικότητα- το ότι η ΑΕΣ έβγαλε χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το ότι ήρθε το Google Maps στο iOS (αν δεν έβγαζε το maps η Apple δε θα είχαμε ποτέ καλό Google Maps!) αλλά και το ότι ο @cpil ανέβασε άλλη μία συγκλονιστική δουλειά του στο YouTube, την ταινία μικρού μήκους Fatherly Love που αξίζει πραγματικά να τη δείτε! Στο YouTube ανέβηκαν btw άλλα δύο video που μπορείτε να ρίξετε μία ματιά, το ένα είναι ο «πεντάχρονος Παντελίδης» και το άλλο είναι το viral των τουρκικών αερογραμμών με τον Kobe και τον Messi!

Τελειώνει η χρονιά (έρχεται και το τέλος του κόσμου σου λέει), οπότε έχουμε και τα παραδοσιακά, καθιερωμένα, κλασσικά και αγαπημένα mashups. Η τετραπέρατη ομάδα του neolaia.gr βρήκε και ανέβασε την ανασκόπηση του 2012 όπως καταγράφηκε στο Twitter, το Google Zeitgeist 2012, αλλά και τις πιο fail φωτογραφίες του 2012! Από πλευράς facebook είδαμε τα δημοφιλέστερα τραγούδια για το 2012, λίστα που κυκλοφόρησε και το iTunes της Apple. Btw το facebook έβγαλε μία πολύ cool εφαρμογή αυταρέσκειας και ικανοποίησης εγωισμού, η οποία λέγεται Year in Review και συγκεντρώνει τις δικές σου σημαντικότερες στιγμές όπως αξιολογήθηκαν με βάση τις αντιδράσεις των φίλων σου.

Κλείνουμε το SumUp με άρθρα εμπειρίας, τόσο για τους σπιτόγατους, όσο και για τους φευγάτους! To 2ο μέρος με επιλογή χριστουγεννιάτικων ταινιών αλλά και τα 10+1 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σεξ τρέλαναν όπως φαίνεται τα μηχανάκια επισκεψιμότητας στο site, ενώ εμείς με τη σειρά μας αποφασίσαμε να κάνουμε άλλου τύπου επισκέψεις, σε… φαγάδικα: Cupcakes Toni Martin, Altamira Κολωνάκι και Avocado Food for Life ήταν μερικά από τα μαγαζιά στα οποία πήγαμε, είδαμε και γράψαμε, ενώ έχουμε ετοιμάσει και μία ωραία συλλογή με τις Ethnic Κουζίνες στην Αθήνα.

Μέχρι την επόμενη Κυριακή να είστε καλά και να συνεχίσετε να μας στηρίζετε!

ΥΓ 1: Πολύ ενδιαφέρον και το Neolaia Θέμα της περασμένης Κυριακής για το πόσα ακόμη νέα κόμματα «αντέχει» η πολιτική σκηνή, αλλά και το Noteblog #15 με τίτλο «Απολιτίκ«.

ΥΓ 2: Είναι δυνατόν να έπιασαν τον ιδρυτή του YouPorn; «Μα Σάββατα;» που λέει και ο Ρέμος…

ΥΓ 3: Τρεις ώρες γράψιμο για ένα Neolaia SumUp; Μέχρι να τελειώσει το «ρεπορτάζ», μπήκε και άρθρο για Homemade Cookie καθώς επίσης και εξαιρετική συλλογή από love songs, κρίμα είναι να μην τα προσθέσω στο post!

ΥΓ 4: Αυτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα