Kim Jong Il | Παράξενες πληροφορίες για τη ζωή του!

Μοιρασμένες είναι οι αντιδράσεις που σχετίζονται με το θάνατο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Il. Τα έργα του, ο τρόπος διακυβέρνησης, η μεταχείρηση των πολιτών, αλλά και η επόμενη μέρα με τον Kim Jong Un στο προσκήνιο, αποτελούν αντικείμενα πολύωρης συζήτησης.

Βέβαια, προτού ασχοληθούμε με τη νέα σελίδα του τόπου, αξίζει να αναφέρουμε ορισμένες παράξενες λεπτομέρειες που αφορούν τη ζωή και τις ενέργειες του

Kim Jong Il!

 Η γέννησή του αναγγέλθηκε από δύο ουράνια τόξα, σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία του. Ο ηγέτης άφησε να γίνει γνωστό στον λαό ότι η διάθεσή του ήλεγχε τον καιρό.Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γκολφ, χτύπησε 32 φορές πετυχαίνοντας 5 «holes in one». Το έκανε στο πρώτο ματς που έπαιξε, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης. (ούτε ο Chuck Norris…)Το 2006 προσπάθησε να γλυτώσει το λαό από την πείνα, καθώς αγόρασε 12 γιγάντια κουνέλια από το εκτροφείο του Karl Szmolinsky. Ωστόσο, ο Γερμανός εκτροφέας τον προειδοποίησε ότι οικονομικά το εγχείρημα δεν ευσταθεί, καθώς τα κουνέλια καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες από πατάτες και καρότα ημερησίως. Έτσι, μόλις τα κουνέλια έφτασαν στη Βόρεια Κορέα, καταναλώθηκαν στα γενέθλιά του.Το 2004 ανακοινώθηκε πως προσέλαβε σεφ που ήλεγχε ότι κάθε σπυρί ρύζι που του δινόταν είχε ίδιο χρώμα και μέγεθος!Στο τελευταίο παγκόσμιο Κύπελλο μεταδόθηκαν μόνο τα νικηφόρα ματς της Βόρειου Κορέας, μετά από εισήγηση του βορειοκορεάτη ηγέτη.Το 1978 ο Kim Jong Il παρατήρησε ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει σκηνοθέτες. Έτσι, απήγαγε δύο άτομα από τη Νότια Κορέα οι οποίοι δημιούργησαν το Pulgasari, ταινία παρόμοιου σεναρίου με το Godzilla.To 2007 οι γιατροί τον συμβούλεψαν ότι πρέπει να κόψει το τσιγάρο. Εκείνος απαγόρευσε το κάπνισμα και στον υπόλοιπο πληθυσμό της χώρας.Υπήρχε καθημερινή αποστολή αστακών που ο ηγέτης έτρωγε με ασημένια chopsticks, σύμφωνα με Ρώσο εκπρόσωπο.Όταν χρειάστηκε να λάβει ενέσιμα παυσίπονα, εξαιτίας μίας πτώσης από άλογο, εκείνος υποχρέωσε αρκετά πιστά μέλη του προσωπικού να ακολουθήσουν την ίδια θεραπεία -αν και δεν είχαν κάποιο πρόβλημα- προκειμένου να μην είναι μόνος στην περίπτωση όπου εθιστεί!Εισήγαγε κονιάκ Hennesy αξίας 350.000 δολαρίων ετησίως.Το 2004 ανακοίνωσε ότι είναι ο εφευρέτης του χάμπουργκερ!Εγραψε έξι όπερες σε δύο χρόνια.Είχε συλλογή 20.000 ταινιών και οι αγαπημένες του ταινίες ήταν ο «Rambo» και το «Friday the 13th».Το «Μεγάλο Μυαλό» ήταν ένας από τους ανεπίσημους τίτλους του.Ήταν λάτρης του πατινάζ.Στη δεκαετία του ’50 κατασκεύασε μία πόλη με το όνομα Kijong-Dong, η οποία δεν κατοικήθηκε ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα