Flash mobs στην Αθήνα για τον Justin Bieber και τους One Direction

23:18 10/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Το ότι ο Justin Bieber σημειώνει τεράστια επιτυχία ανά την υφήλιο και ότι εκατομμύρια έφηβες κοιμούνται με τη φωτογραφία του κάτω από το μαξιλάρι τους, το ξέραμε (αν και θα προτιμούσαμε να μην είχε υποπέσει στην αντίληψή μας). Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, είναι τα όρια που έχει φτάσει αυτή η «Bieberοφρενίτιδα» ή, αλλιώς, «Bieber fever», όπως αρέσκονται να την αποκαλούν οι θαυμαστές του νεαρού τραγουδιστή. Συχνό φαινόμενο έχει γίνει τους τελευταίους μήνες, να οργανώνονται σε διάφορες χώρες street

events από τους λεγόμενους «beliebers» (ναι, είναι… τάγμα, ορκίζεται αιώνια πίστη στον JB και αποτελείται κυρίως από κορίτσια νεαρής ηλικίας). Τα flash mobs αυτά έχουν σκοπό να δείξουν στον τραγουδιστή την αγάπη που του έχουν οι φανς, ώστε να τον πείσουν να συμπεριλάβει και τη χώρα τους μέσα στην επόμενη περιοδεία του.

Μία τέτοια εκδήλωση οργανώθηκε και στη χώρα μας, μέσω Facebook, την Τρίτη 4/9 στο Θησείο. Περιλάμβανε τραγούδι, χορό και… πολλή συγκίνηση!! Οι δεκάδες θαυμάστριες του JB που έδωσαν το παρόν, καταφθάνοντας από όλες τις γειτονιές της Αθήνας, έπρεπε να τηρούν κάποιες… προϋποθέσεις, όπως να φοράνε μπλούζες με τον τραγουδιστή ή έστω χρώματος μωβ, να έχουν μάθει τις ειδικά σχεδιασμένες χορογραφίες ώστε να λάβουν μέρος στο σόου και να κρατάνε αφίσες ή πανό! Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με βίντεο να έχουν διοχετευθεί ήδη στο ίντερνετ, κάνοντας τις beliebers να ελπίζουν ότι τράβηξαν την προσοχή του αγαπημένου τους ειδώλου.

Και, επειδή η συνταγή του Bieber (γλυκούλης νέος, με τρεντοχίπστερ στιλάκι και ψιλή φωνή) δεν ήταν δύσκολο να αντιγραφεί, κάτι παρόμοιο κάνουν αυτή την περίοδο και τα μέλη του νεανικού συγκροτήματος One Direction. Το γκρουπ αναδείχτηκε το 2010 από το βρετανικό X Factor και έχει τεράστια απήχηση στα… πολύ νεανικά κοινά! Το Σύνταγμα, το μέρος που πραγματοποιούνται όλες οι διαδηλώσεις, επέλεξαν οι Ελληνίδες «directioners» για να κάνουν, στις 31 Ιουλίου, τη δική τους διαδήλωση, με σύνθημα «One Direction, ελάτε στην Ελλάδα».

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν αμφότερες οι «παρατάξεις» θα εισακουστούν…

Keywords
Τυχαία Θέματα