FEMEN | Όνειρό μας, να συμμετέχουμε σε διαμαρτυρία στην Ελλάδα!

16:53 12/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Η γνωστή ομάδα FEMEN, με τις γυμνόστηθες διαμαρτυρίες που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, δηλώνουν πως το όνειρό τους είναι να έρθουν στην Ελλάδα και να γνωρίσουν τον… Λουκάνικο!

Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής», η Ινα Σεφσένκο, το «πρόσωπο» της FEMEN, εξηγεί πώς το κίνημα κατάφερε να σπάσει το «πάγο» της συντηρητικής ουκρανικής κοινωνίας και να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός…

Σε ερώτηση αν έχουν σκεφτεί

να έρθει από τα μέρη μας η Σεφσένκο απαντά:

Φυσικά. Οχι μόνο το έχουμε σκεφτεί, αλλά είναι το όνειρό μας, ειλικρινά. Μας αρέσει πάρα πολύ η χώρα σας. Θέλουμε όσο τίποτα να έρθουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους Ελληνες διαδηλωτές, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τον Λουκάνικο! Τον λατρεύουμε αυτόν τον σκύλο, μας έχει τρελάνει! Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για να χρηματοδοτήσουμε το ταξίδι, να αγοράσουμε τα εισιτήρια, ελπίζω πως διαβάζοντας το άρθρο σας θα ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και θα μας βοηθήσει!

Για τη γενικότερη δραστηριότητά τους, η Ινα δήλωσε: «η ΟΥΕΦΑ προσπαθεί να πείσει την ουκρανική κυβέρνηση να νομιμοποιήσει την πορνεία στη χώρα πριν από τη διεξαγωγή του EURO, ώστε να προσέλθουν ακόμη περισσότεροι τουρίστες!». Οπως επισημαίνει, η FEMEN έχει προτείνει -χωρίς ανταπόκριση- τόσο στη κυβέρνηση όσο και στη ΟΥΕΦΑ να δημιουργήσουν ένα ειδικό ενημερωτικό πρόγραμμα για τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν τη χώρα, το οποίο θα εξηγεί τη μάστιγα του trafficking στην Ουκρανία και το οποίο θα τονίζει με κάθε τρόπο πως η πορνεία είναι παράνομη στη χώρα.»

Ευπρόσδεκτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα