Eurovision 2012 | Τι λένε τα στοιχήματα λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό;

14:55 22/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός από τον οποίο θα προκύψουν οι δέκα χώρες που θα διαγωνιστούν μαζί με τις υπόλοιπες στον τελικό, το Σάββατο, 26 Μαϊου.

Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες και όσο πλησιάζουν οι ώρες για τις εμφανίσεις επί σκηνής καθώς και οι επίσημες πρόβες συνεχώς βλέπουμε να γίνονται ανατροπές.

Ο σημερινός 1ος ημιτελικός έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου

και η Ήβη Αδάμου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου για την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα. Φαβορί για την πρόκριση είναι και οι 2 συμμετοχές με την απόδοση για την Ελλάδα να είναι στο 1.12 και για την Κύπρο στο 1.20.

Το στοίχημα όμως που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των περισσότερων παικτών είναι η νίκη της Ελλάδας ή της Κύπρου στον ημιτελικό. Η ενδεχόμενη πρώτη θέση για την Ελευθερίου έχει απόδοση 10.00 ενώ για την Αδάμου η αντίστοιχη απόδοση είναι 12.00. Ενώ για όσους θέλουν να μειώσουν το ρίσκο τους υπάρχει η επιλογή τερματισμού στις θέσεις 1-3 με τις αποδόσεις να διαμορφώνονται στο 2.5 για την Ελλάδα και στο 3.5 για την Κύπρο αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα