5 λόγοι που αργείς να απαντήσεις στα μηνύματά του!

14:36 26/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Ζούμε στην εποχή που το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει επέκταση του χεριού μας και η επικοινωνία με το σύντροφό μας έχει διευκολυνθεί κατά πολύ, σε σχέση με αυτήν των γονιών μας, οι οποίοι για να βρεθούν και να επικοινωνήσουν έκλειναν κρυφά ραντεβουδάκια ή έστελναν γράμματα ο ένας του άλλου. Στην εποχή λοιπόν που για να μιλήσετε με τα αγόρια σας είναι κάτι παραπάνω από εφικτό και άμεσο γιατί κάνετε τη ζωή σας δύσκολη κορίτσια;

1. Δε θέλετε να σας περάσει για απελπισμένη ή ότι κάθεστε και περιμένετε μήνυμά του πάνω από το τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα αυτό συμβαίνει, ακούτε τον ήχο του

μηνύματος και τρέχετε να δείτε αν είναι αυτός. Ετοιμάζεται το μήνυμα και το στέλνετε μετά από 10 λεπτά, μετρώντας ακόμη και τα δευτερόλεπτα. Μην είστε χαζές! Παλιό το κόλπο και σας έχει πάρει ήδη χαμπάρι!

2. Σας έχει τσαντίσει ή έχετε καυγαδίσει και του κρατάτε μούτρα. Σκέφτεστε «άσ’ τον να βράζει και να με ψάχνει». Μη βαρεθεί να περιμένει όμως και σας αφήσει μια και καλή! Μην πείτε ότι δε σας το ‘πα!

3. Έχετε βρει καλύτερο αγόρι, μωρό μου σόρρυ, μωρό μου σόρρυ! Εντάξει δε λέω, μπορεί να είστε απασχολημένη με νέο πρόσωπο αλλά να του το πείτε κι αυτουνού του καψερού μη χαλάει τις μονάδες του τσάμπα ψάχνοντας σας.

4. Είστε σε ινστιτούτο αισθητικής και φτιάχνετε τα νύχια σας, είναι αδύνατο να πληκτρολογήσετε μήνυμα!

5. Δεν έχετε τι να του απαντήσετε! Παραδεχτείτε το, σας έχει αποστομώσει! Τότε εσείς παίρνετε τηλέφωνο όλες σας τις φίλες ζητώντας τους συμβουλές για το τι να απαντήσετε. Λίγο η κουβέντα και λίγο το κουτσομπολιό (γιατί γυναίκες είμαστε πως να το κάνουμε) έχει περάσει η ώρα κι εκείνος ακόμη περιμένει!

Keywords
Τυχαία Θέματα