Υπουργοί σε ρόλο... Μαυρογιαλούρου

O ένας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αγνοεί... τι έχει υπογράψει ο άλλος!
Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται στην περίπτωση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας. Και ενώ υπήρχε εντολή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου στην πόλη, και ενώ προ ενός έτους ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος είχε υπογράψει το πρωτόκολλο παραχώρησης και έλεγε πως...
απομένουν
κάποιες διαδικασίες με το Υπουργείο Οικονομικών, έρχεται ο έτερος αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος (καθ' ύλην αρμόδιος) να δηλώσει πως... δεν γνωρίζει τίποτα. Χαρακτηριστικός ο διάλογος με συντάκτη της εφημερίδας "Αλλαγή":
Δημοσιογράφος: Κύριε υπουργέ, τι γίνεται με το θαλάσσιο μέτωπο;
Βενιζέλος: Ποιο θαλάσσιο μέτωπο;
Δημοσιογράφος: Της Πάτρας
Βενιζέλος: Δεν ξέρω τι μου λες
Δημοσιογράφος: Σας ομιλώ για το μείζον θέμα της πόλης κύρι υπουργέ. Για το θαλάσσιο μέτωπο για το οποίο έχει δώσει υποσχέσεις ο κ. Παπανδρέου και έχει υπογράψει μνημόνιο ο κ. Πάγκαλος.
Βενιζέλος: Αγνοώ το θέμα ειλικρινά.
Δημοσιογράφος: Δηλαδή δεν έχετε την παραμικρή ενημέρωση;
Βενιζέλος: Οχι, δεν γνωρίζω τίποτα, δεν με έχει ενημερώσει κανείς και είμαι απόλυτα σαφής και ειλικρινής.
Δημοσιογράφος: Εμείς πάντως κύριε υπουργέ πέφτουμε από τα σύννεφα. Στην Πάτρα έχει γίνει σάλος με το θέμα και πολλοί σας αποδίδουν ευθύνες.
Βενιζέλος: Σου ξαναλέω, αυτά που λες τα ακούω πρώτη φορά. Σήμερα κιόλας θα μπω στη διαδικασία διερεύνησης να δω τι έχει γίνει και θα ξαναμιλήσουμε.

http://dailynews24.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα