Υπεράνω ΠΑ.ΣΟ.Κ. για ...εθνικούς λόγους ο Βενιζέλος

«Ντρέπομαι να μετάσχω σε οποιαδήποτε συζήτηση που στρέφει το ενδιαφέρον σε θέματα μικρότερης σημασίας από την επιβίωση της χώρας και ζητάω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό αν τον απασχολούμε με θέματα που δεν είναι εθνικής προτεραιότητας», είπε και λάλησε από τις Βρυξέλλες ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Προφανώς τα νέα από τις οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
που του «κλέβουν» την πρωτιά, ταξίδεψαν στην Βελγική πρωτεύουσα και ο....
αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έπρεπε να περάσει στην αντεπίθεση.

«Εδώ δίνεται μια μάχη είναι όλα τα θέματα ανοιχτά…. υπό αυτές τις συνθήκες ντρέπομαι να μετάσχω σε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σε θέματα που μπορεί να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον κάποια στιγμή αλλά είναι ασύγκριτα μικρότερης σημασίας σε σχέση με την επιβίωση μας ως χώρα».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε παρών, στη σωτηρία όμως της χώρας γιατί δεν είναι ώρα να ασχοληθεί με τα μικρά και ταπεινά του ΠΑΣΟΚ.

«Έχω μια υποχρέωση να κάνω τη δουλειά μου για τον τόπο μου γιατί μην αμφιβάλετε είμαι παρών αλλά για τις ανάγκες του τόπου να στηρίζω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και η κορυφαία υποχρέωση να λέω την αλήθεια στον ελληνικό λαό άρα δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τίποτα άλλο και να ζητήσω συγγνώμη αν απασχολούμε την κοινή γνώμη με άλλα θέματα που είναι πολύ μικρότερα από αυτά που πρέπει να έχουμε ως εθνική προτεραιότητα».

Το καλύτερο όμως που κατέγραψαν οι κάμερες ήταν η αντίδραση του Λουκά Παπαδήμου όταν η ερώτηση που έγινε προς τον υπουργό οικονομικών αφορούσε στις προτεραιότητες του υπουργείου του ενόψει και άφιξης τρόικας την επόμενη εβδομάδα σε σχέση με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Το χτυπάει λοιπόν στον ώμο φιλικά και με ένα χαμόγελο του λέει στα ανοικτά μικρόφωνα: «Βαγγέλη με τα εσωκομματικά να ξεκινήσεις».

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα