Ξ Υ Π Ν Η Σ Α Μ Ε ! ! !

Αποφάσισα να συνοψίσω μερικά από όσα έχω γράψει σε αναρτήσεις, σχόλια και απαντήσεις, για την «κοροϊδία» (και που αποσκοπεί αυτή) που βλέπω να συντελείτε από τα «τσιράκια» του μηχανισμού ελέγχου της κοινής γνώμης, τους άξιους συμπαραστάτες του ανεκδιήγητου πολιτικού κόσμου που μας κυβερνά, και όσα θα πω αφορούν την οικονομική κρίση και όχι μόνο.
Οι αδηφάγες Ελληνικές κυβερνήσεις , εν αγνοία του Ελληνικού λαού , έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των Ελλήνων. Όχι, αυτό δεν....
έγινε μέσα σε μια νύχτα εξαιτίας των κακών κερδοσκόπων που χτυπάνε την αδύναμη Ελλαδίτσα, αλλά επί σειρά ετών, κρυφά
και με σύμμαχο την επικοινωνιακή προπαγάνδα τον ΜΜΕ, που απέκρυπταν όλα τα δεδομένα που μας οδήγησαν στον εξευτελισμό έως και την Απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας στο σήμερα.
Βρωμιά, μπόχα και τέλμα, θυσία η Ελλάδα στο βωμό των κεφαλαιοκρατών από τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες και τους εργολάβους της Ενημέρωσης. Ευφάνταστα σενάρια κακών κερδοσκόπων και χρυσών golden boys, γενικόλογα πλασαρισμένα από τα μέσα εκμαύλισης συνειδήσεων αποτελούν την ειδησεογραφική προπαγάνδα. Ταρζαν και ΣΙΑ Ο.Ε προσπαθούν να μας πείσουν πως επιτελούν έργο κάθαρσης πιπιλώντας την καραμέλα της απόδοσης ευθυνών στους αποδιοπομπαίους εξιλαστήριους θύτες και στα φαντάσματα που γεννούν οι σύγχρονοι παγκόσμιοι οικονομικοί πόλεμοι.

Στο βωμό του κομματικού ελέγχου και της ψηφοθηρίας οι Ελληνικές κυβερνήσεις εξυπηρετούσαν χρόνια τώρα την διαφθορά ωσάν διεφθαρμένες και οι ίδιες, παίζοντας στο χρηματιστήριο ένα υποθηκευμένο μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας. Η σκληρή πραγματικότητα λέει πως αποτέλεσαν και αποτελούν τα όπλα των σύγχρονων παγκοσμίων οικονομικών δυναστών και ένα σκοτεινό σκηνικό θανάτου της αξιοπρέπειας των περισσότερων Ελλήνων .

Φερέφωνα ανύπαρκτα, υπάνθρωπα ανδράποδα που γενεαλογικά τοποθετούνται σε θέσεις φτιαγμένες για αυτούς πριν καν υπάρξουν, να βαυκαλίζονται πως «Λεφτά Υπάρχουν» και να μάχονται για τη διατήρηση της ρευστότητας, της ρευστότητας των ηθικών φραγμών τους... Από το λεφτά υπάρχουν στο δεν υπάρχει σάλιο και τα ταμεία είναι άδεια, εμπαίζουν την νοημοσύνη του αποχαυνωμένου από το σύστημα νεοέλληνα που εξαντλεί την επαναστατική του οργή στα δίωρα «τηλεμαλάκυνσης» του Λαζόπουλου ενώ τα στοιχήματα που βάζουν οι τράπεζες και τα επενδυτικά κεφάλαια για το αν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, χρηματοδοτούνται από τα κομμένα λεφτά των συνταξιούχων και των μισθωτών του μόχθου.
Το παραμύθι κάποτε θα τελειώσει όμως και τότε να σας δω νεροκουβαλητές της απαξίας και του Δ.Ν.Τ, φαύλοι εκφραστές του σχεδίου σωτηρίας… της δικής σας σωτηρίας, βεβαίως βεβαίως… που έλεγε και στο Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο… ο αείμνηστος Χρήστος Τσαγανέας.


Με σύμμαχο και αρωγό το επικοινωνιακό παραμύθι της μαζικής «ενημέρωσης» από τα «ελευθέρα» μέσα μαζικής προπαγάνδας ποδοπατήσατε κάθε έννοια και κάθε αξία με υποσχέσεις επανίδρυσης (κάθε φορά προ εκλογών) ενός κράτους που στην ουσία δεν υφίσταται. Γιατί σε ένα κράτος δικαίου δε θα συνέβαιν
Keywords
Τυχαία Θέματα